تلویزیونی در سایز 32 میشناسید که این ویژگی رو داشته باشه بین مارکهای خوب. ؟نقل قول:
Printable View
تلویزیونی در سایز 32 میشناسید که این ویژگی رو داشته باشه بین مارکهای خوب. ؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بهترین آن برای ال جی مدل 32LN5700B که بجز قابلیت ضبط که دارد بلکه ویژگیهای فراوانی دیگری نیز دارد. سایت زیر را ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بخاطر پاسخ شما ولی در نمایندگی این تلویزیون رو ندیدم ضمن اینکه قابلیت سه بعدی و هوشمند بودن چندان برام مهم نیست. مهم کیفیت تصویر ، ساپورت فرمت های مختلف ویدئویی و امکان ضبط هست .نقل قول:
سلام
من نمی تونم با تلویزیون فلشمو فرمت کنم.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام من تلویزیون lg 43 lx 310 c خریدم ولی هر چی دکمه قرمز رنگ را میزنم چیزی ضبط نمیشه اصلا امکان ضبط داره؟ این کاری که گفتید رو انجام دادم ولی گزینه Drive 0 و Drive 1 نمیاد نمیدونم چیکار کنم
دوست عزیزنقل قول:
این کار برای تلویزیونهای سامسونگ کاربرد دارد.
تلوزیونهای هوشمند سامسونگ این امکان رو داره ؟ مثلا این دو مدل : LED 40 j5200 و J6920
دوست عزیزنقل قول:
این دو مدلی که شما ذکر کردید هردو یکی است .j5200 نام گذاری اصلی و J6920 نام گذاری ایرانی آن است.
و قابلیت ضبط را هم ندارند.
سلام ،در کاتالوگ این چند مدل ال جی شامل LF55 LF56 LF51 که در سایت ال جی هست نوشته امکان ضبط وجود داره بستگی به مدل و روی کنترلش هم دکمه ریکورد هست . میخوام بدونم مدلهایی که در ایران اومده این قابلیت رو داره یا خیر . البته اینها مدلهایی هست که واراداتیه.
ممنون
بابا این ماله سامسونگه من هر کاری می کنم نمی تونم فیلم رو از روی ال جی ضبط کنم! جان من یه راه حل بدید.:n34::n03: