دوست عزيز اين گوشي از اين مشكلاتي كه شما گفتي نداره و يه گوشيه كامل وخوبهنقل قول:
نوشته شده توسط farhad_jj
Printable View
دوست عزيز اين گوشي از اين مشكلاتي كه شما گفتي نداره و يه گوشيه كامل وخوبهنقل قول:
نوشته شده توسط farhad_jj
دوست عزيز اين گوشي هيچ مشكلي نداره و نخري هم ضرر كردينقل قول:
نوشته شده توسط farhad_jj
دستت درد نکنه !
کسی اینجا تجربه ای از آپدیت سافت ویر نداره ؟
برای من خیلی مهم نیست ولی باز من مطمئنم که میشه اونکاری که گفتم کرد !!! ( صداشو بلندتر کرد ) :دی
یک سوال دیگه هم الان به مغزم رسید . میخواستم ببینم که برنامه ای برای قفل کردن پوشه ها هست ؟ پوشه هایی که محتویاتشون سری هست . در مورد اس ام اس چی ؟
سه تا دیگه ! ( شرمنده واقعا ) جایی هست که کلید هایی که به کار سرعت میبخشه رو نوشته باشه ! مثلا همین که وقتی روی - میزنی اطلاعات تلفن برات میاد ؟ 2- برنامه ای هست که روی گوشی بزاریم و مثلا بعد از 1 ساعت اهنگ پخش کردنش خود به خود قطع بشه ( یعنی مثلا شما ساعت 1 آهنگ گذاشتی میخوای بخوابی تنظیمش کنی بعد از خوابیدنت اینم قطع بشه ( مثلا 30 دقیقه بعد از پخش ) میشه ؟ ) 3- وقتی یک نفر با بلوتوث چندتا فایل میفرسته باید برای همش اوکی بدی ! میشه کاری کرد که دیگه این کار لازم نداشته باشه و یک بار کافی باشه ؟
منم مطمئنم كه صداش از اين بلند تر ميشه چون از حد اكثر قدرت اسپيكر استفاده نميشه
1-برنامه واسه قفل كردن پوشه هنوز ساخته نشده ولي براي يه فايل مشخص برنامه هست
2- اين سوالتو درست متوجه نشدم ولي جهت ها رو كه ميزنب هر كدوم ميتونه به سرعت اون چيزي كه دوست داري سريعتر باز بشه بياد.مثلا الان جهت پايين و بزني بايد دفتر چه تلفن بياد
3-چنين برنامه اي وجود نداره
4-اينم موجود نيست
نقل قول:
نوشته شده توسط aarash
اين گوشي سه تا فريمور داره ماله شما اولين فريمور هست كه قاعدتا" تو دومي مشكلات كمتر شده و تو سومي خيلي از باگ ها بر طرف شده
دوسته عزيز مثل اينكه درست مطلبي كه من گفتم رو نخوندي تو ايران اگر بصورن آنلاين از سايت سوني گوشيتو اپديت كني 1% درست در مياد 99% گوشيت فلش ميسوزونهنقل قول:
نوشته شده توسط amir18616
این حرف رو اصلا قبول ندارمنقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
با بیشتر گوشی های سونی اریکسن (از جمله W810) آپدیت کردم و هیچ مشکلی نداشتم
سلام. اگه گوشي طرف رو ادد كني (يا طرف اددت كنه) ديگه نيازي به ok دادن نيستنقل قول:
نوشته شده توسط aarash
از برادران كسي ميداند حافظه همراه اين گوشي چند مگا است؟
كيفيت صداش از ك 750 مي گن بيشتر ولي قدرت خروجيش چطور؟ در حد و 800 هست؟
ممنون که جواب دادین ! یعنی میگین Update نکنم ؟ یا مثلا بک آپ بگیرم ( نمیدونم چه جوری بک آپ میگیرن ممنون میشم کمک کنید ) و آپدیت کنم
512 Mbنقل قول:
از برادران كسي ميداند حافظه همراه اين گوشي چند مگا است؟
تا اونجایی که من میدونم 100% فرق داره !نقل قول:
كيفيت صداش از ك 750 مي گن بيشت
منظورتون رو متوجه نشدم ! اگه منظورتون صداش هست که فکر نکنم توی سری W ها حرفی برای گفتن داشته باشه ولی صداش با کیفیت خوبی همراه هست .نقل قول:
ولي قدرت خروجيش چطور؟ در حد و 800 هست؟