اخرش من نفهمیدم میزان فروش چه مزیت بزرگی داره که بین بحث ها همیشه وجود داره :دی
الان در کشور ما با این که خط تولید پیکان چند سالیه قطع شده ولی حساب کنی باز در صدر جدول پرفروشترین خودروی کشور قرار میگیره اونم خودرویی که با سرعت 90 تو جاده باشی هیچ تضمینی برای حفظ امنیت سرنشینانش نداره، پس با این حساب بگیم پیکان پیروز؟ :دی
اما خب در مورد فروش صحبت کنیم من میگم کنسولی برنده خواهد شد که خلاقیت به خرج بده مثل نینتندو که در این نسل اونم با یک کنسولی که قدرت سخت افزاریش یک سوم قدرت کنسول های 360 ps3 بود ولی مثل غول امار فروش رو برد بالا و پیروز شد.
اما وقتی به وضعیت Wii U نگاه می کنیم میینیم که فروش کمی داره لیکن نسبت به کنسول های PS4 و X1 یک کنسولی با خلاقیت بسیار بالایی هستش اما کم فروخت چرا؟ چون تنوع بازی های به مراتب کمتری رو ارائه کرد.پس میشه به یک نتیجه رسید که قدرت سخت افزاری + احترام به گیمر + ارائه خدمات مختلف + مهمترین عامل تنوع بازی های مختلف + داشتن یک برنامه ریزی منسجم و مناسب همه اینها عواملی خواهند شد که یک گیمر رو برای خرید یک کنسول ترغیب میکنه.
یک نکته ای هم اشاره کنم که کنسول X1 دیگه یک کنسول صرفا بازی نیست، همون طور که خودشون گفتن All in one برای مثال از هر 6 نفر که کنسول رو خواهند خرید ممکنه 2 نفرشون اصلا به خاطر بازی نخرن و فردا روزی مثلا لیست زدن 60 میلیون عدد فروخته بین اونا 10 میلیون نفرش برا بازی نخریدن (شاید هم بیشتر) برا کاربردهای TV- ----- و کارهای دیگه که شامل همون شعار مایکروسافت All in one میشه خرید کردن، هیچ کس هم با قاطعیت نمی تونه بگه نه همه به خاطر بازی کردن این کنسول رو خریدن.