نقل قول:
عزیز من اگه دقت کرده باشی من همین لینکو تو حسابم براتون آپ کردم ....
از این لینــک استـفـاده کـــن ...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
عزیز من اگه دقت کرده باشی من همین لینکو تو حسابم براتون آپ کردم ....
از این لینــک استـفـاده کـــن ...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی هم دردسر شده ها
تو قسمتی که اسب میفته جلوی تانک باید چی کار کنیم ؟ من موسم خراب شد دیگه :sq_2:
میگه:
Hold Right Click & Left Click To scape
ولی هر کاری میکنم نمیشه :sq_12:
اول راست کلیک کن و نگه دار بعدش کلیک چپ رو بزن و نگه دار ...... نیازی به زدن نیستنقل قول:
فقط کلیک راست و کلیک چپ رو به ترتیب نگه دار تا اسب پاشه :sq_8:
سلام.برای من اصلا نصب نمیشه.تو extract یکی از پارتا میمونه و دیگه باید اکستراکتشو کنسل کرد.از چی میتونه باشه؟
سلام.برای من اصلا نصب نمیشه.تو extract یکی از پارتا میمونه و دیگه باید اکستراکتشو کنسل کرد.از چی میتونه باشه؟
احتمالا پارت به درستی دانلود نشه .... اگه هم خریدی بازی رو اون پارت بازی مشکل داره ....نقل قول:
سلام
من لپتاپم دو گرافیکه هست اما این بازی روی گرافیک اصلیم (جی فورس) بالا نمیاد و روی اون یکی که داغونه (اینتل اچ دی 3000) بالا میاد
درایور هردوتاشم آپدیته
باید چیکار کنم ؟؟؟ :(
کارت گرافیک Geforce گزینه ای تحت عنوان Customize which Programs use GPU داره که به صورت دستی براش تعریف میکنید چه برنامه هایی از GPU استفاده کنه .نقل قول:
و با راست کلیک روی هر برنامه ای گزینه با عنوان Run With Graphics Processor هم داره .
قاعدتاً ATI هم گزینه ای مشابه این باید داشته باشه .
شما برنامه هایی که در TaskBar باز هستند رو چک کنید اگر نبود در کنترل پنل باید باشه .
ظاهراً دو گزینه Fix و Dynamic هم داره که درحالت Dynamic به صورت اتوماتیک بین دو گرافیک سوئیچ میکنه و در حالت Fix به صورت پیشفرض ATI فعال میشه .
میدونم اینو اما بازیم روی گرافیک اصلی که تنظیم میکنم صفحه سیاه میشه و چیزی نشون نمیدهنقل قول:
اگه کارت گرافیکت آپدیته استیم رو نصب کن و آپدیتش کن ...... اگه درست نشد چندتا کرک دیگه رو تست کن ....نقل قول: