تمام دوستانی که تواین صفحه مشکلی اعلام کردن بگم که منم همین مشکلاتشونو دارم - الانم اعصابم بهم ریخت کلا پاکش کردم:sq_10:
Printable View
تمام دوستانی که تواین صفحه مشکلی اعلام کردن بگم که منم همین مشکلاتشونو دارم - الانم اعصابم بهم ریخت کلا پاکش کردم:sq_10:
منم مثل شما بازی رو پاک کردم چون بردم مغازه ای که فقط کارشون بازی است نگاه کرد تمام ورژن های جدید شامل گرافیک برنامه ویژوال بیسیک نمیدونم C++ و دایرکت و غیره همش زد بازم حل نشد اخر گفت به احتمال بیشتر از ویندوز است گفتم من چند روز پیش نصب کردم گفت درسته ولی به خوبی نصب نشده یا درایور خوب نصب نشده اگر خوب نصب کرده باشی به احتمال بیشتر با برنامه های دیگر تداخل داره واسه همین از بازی میزنه بیرون انگاری که سوییچ نمیکنه باید دوباره ویندوز رو نصب کنید گفتم نمیخوام اصلا این بازی رو بیخیال میرم سراغ یه بازی دیگه دوستان هر کسی این بازی رو مشکل دارند بیخیال شید بذار کنار برید یه بازی دیگه انتخاب کنید موفق باشید................نقل قول:
سلام. من وقتی میرم تو football life و بازی میکنم اون اول مشکلی نداره ولی وقتی سیو میکنم و دوباره میخوام بیام ادامه بدم وقتی میرم رو next match یهو بازی هنگ میکنه. مشکل از کجاست؟
سلام منم همین مشکلو دارم، اگه یکی میدونه جواب بده لطفانقل قول:
عزیزان مشکل از استادیوم ها هستش با چند تا از این استادیوم ها مشکل داره و بازی اررور میده چون تو فوتبال لایف نمیشه استادیوم عوض کرد این شکلی شده
تو این لینک مشکل حل شده متاسفانه قبل اینکه دانلود کنم فایل از روو سرور پاک شد حالا موندم چیکار کنم
دوستان بالاخره مشکل حل شد
مشکل از نسخه بازی SKIDROW بازی هست و یک فایل ایمیج که ظاهرا خراب شده برای دانلود اون فایل به لینک زیر برید حجم حدود 650 مگابایت توضیحات کاملتر تو همون لینک هست
کد:http://www.----------.com/1391/06/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-pro-evolution-soccer-2013-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc-2/
به جای اسلش ها دانلودها را به صورت اینگلیسی تایپ کنید هر کاری کردم انگلیسیش رو سایت فیلتر کرد
دوستان میشه یکی به ما بگه مشکل این چیه که این پیغامو میده و بازی بسته میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنا به دلایلی ویندوز نصب کردم فوتبال pes2013 هم نصب بوده الان اجرا نمیشه! ایا راهی فایلی چیزی هست فوتبال نصب شده رو اجرا کنم ؟؟یا باید از اول نصب کنم دوباره؟؟
از روشی که دوستمون چند صفحه پیش توضیح دادن استفاده کنین و تو رجیستری کد و پوشه بازی رو ذخیره کنین .نقل قول:
میگم من بعد نصب ویندوز جدید بازی فایلهای قبلی که سیو شدن رو نمیشناسه و میزنه currepted یعنی کل بازیهایی که کردم پریده ؟ راهی نداره ؟