دیگه نوشتن فایده ای نداره. جواب این شبهات بارها داده شده. فقط حرفهای قبلی رو نقل قول میکنم:
نقل قول:
نوشته شده توسط *Ali*
بنده که هر روز اینجا دارم از اپل دفاع میکنم از دنیای تکنولوژی فقط یه PC و یه گوشی 1280 نوکیا دارم. اینجا ما راجع به ماهیت این گوشی و این تکنولوژی داریم صحبت میکنیم. کسی حرف از شرایط خاص ایران نزد. بله ممکنه از گوشیهای اندرویدی در ایران به نسبت آیفون کاربرد بیشتری حاصل بشه. که اون هم به خاطر شرایط خاص و البته مزخرف ایران از لحاظ تکنولوژیک هست. ولی حقیقت که عوض نشده؟
نقل قول:
آخه عزیز من 3.4000 یا اصلا 2.500 پول گوشی . رادیو چرا ندارهههههههههههههه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Stream
رادیو اینترنتی در اختیار همه است و اینترنت حداقل 3-4 مگابیت هم در همه جا!
نقل قول:
رم چرا نمیخوررههههههههه ؟ یعنی من برای اینکه بخوام گوشی 64 گیگ داشته باشم باید نزدیک 1.200 بیشتر پول بدم ؟ اخه عزیز منطقی باش بهترین رم بازار با سرعت بالا شاید 100 هزار تومن باشه شما میتونی گوشی 16 گیگ اپل 5 رو بگیری و 32 یا 64 گیگ رم که اصلا بگو 150 تومن پول رم بشه بدی . گوشی پات در میاد 2.700 با رم 64 نه 3.400 ..
نقل قول:
نوشته شده توسط Stream
سال هاست استفاده از فلش مموری در دنیا پایین اومده، به خصوص الان که سرعت اینترنت کاملا با سرعت این مموری ها رقابت می کنه. مموری ها در حال حاضر حکم فلاپی دیسک ها در 10 سال پیش رو دارن.
نقل قول:
یکی میگه رادیو اینترنتی . آخه دوست خوبم همه جا که اینترنت نیست. بعدشم چرا باید آدم هزینه برای رادیو بده ؟ اگه رادیو ام اف بخواد نسلش منقرض بشه سامسونگ اولین کسی که این کارو میکنه و دیگه رادیو نمیزاره . مثل همون اینفراردی که از مدل دی 600 به بعد دیگه روی گوشی هاش نذاشت ولی نوکیا و سونی یه عمر اینفرارد میزدن و تاثیری به کار نداشت .
نقل قول:
نوشته شده توسط *Ali*
اینجا ما راجع به ماهیت این گوشی و این تکنولوژی داریم صحبت میکنیم. کسی حرف از شرایط خاص ایران نزد.
نقل قول:
یه آقایی هر سیستمی رو که اپل نداره رو اون قدر بی اهمیت جلوه میده که اپل کارش مجاز شه . آخه ان اف سی بده ؟ این سیسیتمی که اس 3 داره واقعا حال کردم باهاش که گوشی رو می چسبونی به هم و عکس 8 مگاپیکسلی در حد ثانیه میره تو اون گوشی ... اینا رو هیچکس نمیبینه تا اپل بزنه همه میگن واااااااااای چه اختراعاتی داره اپل استیو جایز نابغست ولی سامسونگ میزنه وظیفشو انجام داده .
نقل قول:
نوشته شده توسط Stream
چقدر هم که NFC کاربرد عملی پیدا کرده در همه جا و به کل جا افتاده!
نقل قول:
همینطور صدای استریو که ضبط نمیکنه : که باز دوست خوبمون خیلی بی اهمین جلوش دادن . واقعا نمیدونم چی بگم ...
نقل قول:
نوشته شده توسط Stream
اسپیکر استریو که اصلا معنی نداره (1. در اون فاصله اصلا صدا استریو نمیشه و ...
دو منبع صدا در فاصله اینقدر کم از همدیگه اصلا قادر به تولید صدای استریو نیستند.
نقل قول:
حرف کلیه من اینه : اگه واقعا طرف مصرف کننده باشه و مارک براش مهم نباشه آقا گلکسی اس3 حدودا 1500 پولشه و صفحه ای بزرگتر و با کیفیت تر سیستم هایی که سامسونگ داره و اپل نداره مثل همون ان اف سی ... سیسیتم عاملی به مراتب فراگیر تر .ساپورت رم تا 64 گیگ که کالا با رم 64 گیگ گوشی پات آب میخوره 1600 .. ولی اپل 5 با همین مشخصات تازه با کمی کاستی مثل نخوردن رم و .... 3.400 آخه خودتون بگید بعنی چی ؟ اگه دلار گرون همن برای اپل گرونه هم برای سامسونگ .
نقل قول:
نوشته شده توسط *Ali*
راجع به قیمت هم که دیگه هیچی نمیشه گفت. شرایط خاص ایران، شرایط خاص آیفون!، شرایط خاص سودجویی فروشنده ها و کلی شرایط خاص دیگه :دی دست به دست هم داده تا تلفنی که 1 دلار هم گرون تر نشده به جای 1500، 3500 فروخته بشه!!!