دوستان این سوال منم هست پرسیدم کسی جوابی ندادنقل قول:
البته من اون سریالی رو که خوند رو نوشتم
الان اگه ویندوز رو عوض کنیم چی میشه با همون سریال اکتیو میشه؟؟
یعنی ما یه ویندوز کاملا قانونی داریم؟؟
Printable View
دوستان این سوال منم هست پرسیدم کسی جوابی ندادنقل قول:
البته من اون سریالی رو که خوند رو نوشتم
الان اگه ویندوز رو عوض کنیم چی میشه با همون سریال اکتیو میشه؟؟
یعنی ما یه ویندوز کاملا قانونی داریم؟؟
روشی که با KMSmicro 5.0.1 هست جواب داده برای دوستان .بنده هم برای دو تا سیستم اکتیو کردم.ایشون زحمت کشیدن اسکرین شات گذاشتن از مراحل .اگه طبق مراحل که ایشون گفتند پیش برین اکتیو میشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نکته جالب که تقریبا مشکلم رو حل کرد.
شما اگه همون product key رو که قبلا زدین روی همین ویندوز و روی همین کامپیوترتون بزنین دقیقا همین مشخصات رو فقط ازتون می خواد(یعنی همون کدا رو که از اسکایپ یادداشت کردین)، پس غیر از installation id شما به product key هم احتیاج دارین
اما نکته:
حتما همه شما از قابلیت Reset ویندوز آگاه هستین / با این گزینه و با سی دی یا فلشی که باهاش ویندوز رو نصب کردین(فکر کنم باید متصل باشه) می تونین ویندوزتون رو دقیقا مثل زمانی که تازه نصب کردین و هیچ درایوری و برنامه ای رو نصب نکردین، بکنین & اما با یک تفاوت مهم اونم این که اگه ویندوزتون رو قبلا اکتیو کرده بودین با این روش در همون ابتدا هم ویندوزتون اکتیوه! یعنی دقیقا مثل یه ویندوز Orginal 8.1 که از کارخونه گرفتین:n09:
اما دقت بکنین تو گزینه هاش یه ریزه کاری هایی داره که اگه هر کدوم رو اشتباه بزنین ویندوز خراب میشه و باید دستی ویندوز رو ریست کنین و دوباره با دی وی دی نصبش کنین
موفق باشید:n16:
اینم یه روش واسه بک آپ گرفتن از لایسنس ویندوز و آفیس واسه کسایی مثل خودم که کدی که اسکایپ گفت رو یادداشت نکردن و یا اینکه produc key که باهاش ویندوز یا آفیس رو اکتیو کردن رو ذخیره نکردننقل قول:
1. Go to C:\Windows\System32\spp\ and backup the store folder as this turned out to be the only folder you need to make backup of (verified by myself)
Attention:
The store folder might be hidden, open up Folder options from Control panel and choose View tab, select Show hidden files and folders + uncheck Hide protected system files
Attention 2:
Make sure to verify that the store folder contains these files and folders!
1 file named data.dat which is hidden
1 file named tokens.dat which is visible
1 folder named cache containing a file named cache.dat
2. Re-install Windows
3. After Windows is re-installed I suggest running a new Command Prompt as Administrator where you need to type in slmgr -upk to uninstall the key so the status changes to Unlicensed
4. After step 3 you need to reboot in Safe mode and easiest way is by using msconfig via Run. Choose the Boot tab and then Safe boot-Minimal, apply and restart when prompted
5. After the PC has rebooted in Safe mode open a new Command Prompt as Administrator and type net stop sppsvc to stop the Software Protection Platform service (sometimes you can get a message that it's already stopped and not running)
6. Go to C:\Windows\System32\spp\ and replace the current store folder with the backed up one (I just copied the folder and pasted over the old one replacing the files altogether)
7. Go to Run and use msconfig and choose Normal boot under General tab this time, apply and click restart when prompted
8. When restarted you can see that the watermarks are gone and by checking the usual slmgr -dli/dlv/xpr commands in Command Prompt you'll see that it worked and you're activated + by checking the Volume Activation Management Tool 2.0 you'll see License Status: License renewed and Genuine Status: Genuine
نقل قول:این کدها رو یه بنده خدایی تو فروم سافت98 گذاشته بود و من تونستم با اسکایپ اکتیو کنمنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:ممنوننقل قول:
منظورتون confirmation ID هست دیگه؟
من prodoct key و confirmation ID رو یادداشت کردم ولی installation id رو نه، فکنم نیازی بهش نیست
در مورد بک آپ فقط گفته فولدر store رو کپی کنید بعد ویندوز رو عوض کنید و یک بار slmgr -upk کنید
بعد وارد safe mode بشید و دستور stop sppsvc رو اجرا کنید
بعدم فولدر store که کپی گرفته بودینو جایگزین کنید و ویندوز رو به صورت نرمال بوت کنید
درسته؟
به عبارتی اون کد اسکایپ confirmation ID فقط روی همون کامپیوتر کار میکنه و ویندوزش ارجیناله و روی هیچ سیستمی کار نمیکنه
بله منظورم همونه :n06:نقل قول:
این آی دی تا زمانی که شما نوع ویندوز و یا یک قطعه اساسی از کامپیوترتون رو عوض نکنید کار میده البته مگر اینکه مایکروسافت یه کاریش بکنه
و بله مراحل رو درست نوشتین
ولی به نظرم کل پوشه ی spp کپی بشه واسه احتیاط بهتره چون نمیدونم اکتیو آفیس 2013 هم اونجا ذخیره میشه یا پوشه های دیگش
راستی خواستین آفیس هم اکتیو بشه اول آفیس رو هم نصب کنین بعد برین تو safe mod اون کارایی که گفته رو بکنین.(البته در مورد آفیس مطمئن نیستم ولی احتمالش زیاده اونم همراه ویندوز اینجوری فعال بشه)
موفق باشید:n16:
KMSpico 9 Beta v9.0.5.20131110 2.64 MB
KMSpico 9 Beta - Offline Activator for Windows 8/8.1 & Office 2010-2013 on Windows 8/8.1
نقل قول:
Requirements
NET 4.0 or Windows 8/2012
Activate
Windows Vista Business/N/Enterprise/N
Windows 7 Professional/N/Enterprise/N
Windows 8 All
Windows 8.1 All
Office 2010/2013
Windows Server 2008/Standard/Datacenter/Enterprise/2008R2/Standard/Datacenter/Enterprise
Windows Server 2012/Standard/Datacenter/2012R2/Standard/Datacenter
کد:http://d-h.st/I8H
password : forum.p30world.com
الان من که آفیس نصب نکردم ولی ویندوز رو با اسکایپ اکتیو کردمنقل قول:
اگه آفیس رو نصب کنم چجوری باید اکتیوش کنم؟؟
آفیس های قبلی که راحت کرک میشننقل قول:
اما آفیس 2013 هم دقیقا مشکلات کرک windows 8.1 رو داره و همون روش ها رو هم داره یعنی هم از طریق اسکایپ(که خودم همینجوری اکتیوش کردم) و هم از طریق کرک ها/مثل همین کرک KMSPico
خودم همین امروز فعالش کردم از طریق سریال هایی که این سایته گذاشته بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]