يه مشکل ديگه دارم بطور متوسط هر يکماه يکبار پارتيشن هاردي که براي ضبط تلويزيون استفاده ميشه قاطي ميکنه و بايد فرمت بشه
Printable View
يه مشکل ديگه دارم بطور متوسط هر يکماه يکبار پارتيشن هاردي که براي ضبط تلويزيون استفاده ميشه قاطي ميکنه و بايد فرمت بشه
دوست عزیزنقل قول:
مدل نام گذاری ایران برای این مدل 46es8880M و خارجی آن UE46ES8000S است که می توانید از سایت آفریقای جنوبی و به زبان فرانسه ببینید. اینم آدرس سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
فرق سی پی یو های دو هسته ای و تک هسته ای چقدره ؟
لطفا لینکشو بگذاریدنقل قول:
نقل قول:
آیا این لینک درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
اخه در سایت مالزی دو مورد مشابه هست که یکی برای 46 و یکی برای 60 هست ولی ظاهرا فایل هاشون یکی هستند، چون اسم و حجمشون یکسانه
این هم اون یکی:
همون لینک اولیه درسته.نقل قول:
من از لینک اول firmware را گرفتم (UA46es8000R) ، ولی بر خلاف اونکه گفتید extract کنید، extract نکرده ریختم روی فلش ( اسم فایلش T-ECPUABC.exe بود) ، شاید هم خودش extract شده بوده
ظاهرا یه کارایی کرد که مجموع کاراش اینطور که گوشه بالا صفحه سمت راست نوشته بود، 20 تا بود
اما این آپدیت چیزی جز کمتر شدن آیکن ها (حذف یه سری از چیزها) در بر نداشت، تنها آیتمی که بطور محسوس اضافه شد اوقات شرعی بود، برام جالب بود که از سایت مالزی آپدیت کردم اوقات شرعی اضافه شد
حالا یه سوال دارم و اینه که قبلا این سری TV ها Angry Birds هم داشتند، آیا در آپدیت های جدید حذف شده و دیگه باید بی خیالش بشم
برنامه های اسمارت هاب ربطی به این نداره که آپدیت از سایت چه کشوری می گیرید چون آپدیت های همه مدل های آسیایی فرقی ندارند. مهم اینه که چه کشوری برای اسمارت هاب تعریف شده باشه.نقل قول:
در ضمن تا جایی که من می دونم و آپدیت کردم باید اول فایل exe رو اکسترکت کنید بعدش تو فلش بریزید. الان اگر می خواید مطمئن بشید که اصلا تلویزیون آپدیت شده یا نه از همون قسمت آپدیت از طریق USB ببینید ورژن آپدیت رو چند زده.
هر برنامه ای که از قسمت توصیه شده حذف شده رو می تونید از قسمت Samsung Apps جداگانه دانلود کنید.
شرمنده
من فکر میکنم که بدلیل آماتور بودن اشتباه فکر میکردم
وقت نوشتن پست بالا من من فکر کردم که لجظه اپدیت که فلش را وصل کردم TV پرسید به روز رسانی بکنم یا نه، ولی الان فکر میکنم اشتباه کردم و در اصل چون در همون حین اینترنت هم وصل بود اون پیغام را داده که از اینترنت آپدیت کنه و من هم OK کردم و اون شروع کرده از اینترنت آپدیت کنه
راستی وقتی فایل را extract میکنی میذاره اونو داخل دو تا فولدر ، از اون فولدر ها هم خارجش کنم یا نه؟
و اینکه برای آپدیت از طریق USB باید به منوی خاصی برم یا نه فقط فلش را بزنم به پورت کافیه و خودش میشناسه؟
اگه باید به منوی خاصی برم ، مسیرش را بهم بگید
نه فقط کافی فایل exe را روی فلش بریزید و اجرا کنید سپس به تلویزیون وصل کنید از منوی پشتیبانی گزینه بروز رسانی سپس از طریق فلش را انتخاب کنید. سرچ می کنه سوال می کنه اکی می کنی آپدیت می کنه.نقل قول: