به نظرت htc one x کی میاد ؟ ارزش داره واسش صبر کنم؟ به نظرت قیمتش چقدره وقتی بیاد؟
نسبت به این چقدر فرق داره؟؟
Printable View
به نظرت htc one x کی میاد ؟ ارزش داره واسش صبر کنم؟ به نظرت قیمتش چقدره وقتی بیاد؟
نسبت به این چقدر فرق داره؟؟
برای مشاوره به این تاپیک برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا تاپیک مشاوره نیست
به نظر من دوستانی که این گوشی دارن و یا ازش استفاده کردن و دیدن یه سری مشکلات داره به ساپورت سونی خبر بده بد نمیشه چون اینجوری تو آپدیت اندروید بعدی کلی از مشکلات حل بشه
خودشون خبر دارن :31:نقل قول:
تو موبایلستان می گفتن آپدیت اومده براش دوستانی که دارن(ما که پول نداریم:31:) آپ کنن ببینن چطور میشه :46:
اقا کسی اینجا هسن که xperia S داشته باشه - اگه هست لطف کنه و یه نمونه عکس که با xperia S گرفته تو قسمت عکسهای گرفته شده با گوشی های اندرویدی بزاره
چندتا از ایراداهاش دراین دو هفته ای که دستم بوده را میگم، دوستان دیگه هم که اکسپریا اس دارند چک کنند ببیند برای اونها هم چنین ایراداتی داره یا نه
1- فوکوس بعضی وقتها افتضاح عمل میکنه! یعنی تصویر را بدون اینکه به خودش زحمت فکر کردن بده، تار میگیره. در موقع فیلمبرداری و تحرک اجسام این موضوع بدتره، یعنی کافیه از نزدیک چیزی رو بگیرید و بعد برید سراغ محیط عادی، تا بخواد دوزاریش بیفته کلی تصویر تار تحویل شما میده
2- در کیبورد فارسی حرف "ژ" رو نداره!
3- بعضی اس ام اس های فارسی قاطی پاتی میره که هنوز نفهمیدم چرا اینجور میشه، یعنی گیرنده یه مشت دری وری تحویل میگیره! تقریبا از هر 5 تا یکی اینطور میشه
4- قفل Pattern رو که میذاریم، همچنان قفل اسلایدی نمایشگر باقی میمونه! یعنی مجبوریم از دوتا قفل رد بشیم!!
البته این ایرادهاش بود که فکر میکنم همه با آپدیت حل بشه، وگرنه در کل گوشیه خوبی هست
باگ اسمس تایید میشه مال من همش دری وری می رفت نه پنج تا یدونه :31:
Some new Sony Xperia S firmware (6.0.A.3.73) has started to roll out on some handsets. This firmware was certified by the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on 19 March and is currently the latest firmware to be certified. A reader from Saudi Arabia supplied the screen shot below but a firm change log is unknown at this point. The firmware is still based on Android 2.3.7. No update is available on our Xperia S so if you have updated to this new firmware we’d love to know if you’ve noticed anything different.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکلی که من تو تاپیک های خارجی دیدم این بود که:
تماسهای ویدیویی رو شبکه ی 3g گوشی کار نمیکنن و کاربرا باید از نرم افزاری مثل Skype استفاده کنند
گرچه که این مشکل تو ایران مهم نیست ولی خوب ایراده دیگه:27: