ممنون دوست گرامی
پس می تونی خودت سرویس عوض کنی خیلی عالیه
Printable View
ممنون دوست گرامی
پس می تونی خودت سرویس عوض کنی خیلی عالیه
داداش گلم ممنون که جواب دادی،حالا اگه مثلا یه مرکز مخابراتی نرمال باشه تو تهران،حداقل سرعت سرویس 2m up tp 4m رو شما میدونی چنده؟نقل قول:
من الان یکی از دوستام 4مگ داره سرعتش هر شب یجوره !نقل قول:
باید خودتون تست کنید ببینید مرکز مخابرات شما چطوره
کسی از 1به 10 استفاده کرده ؟
سلام.
دوستان مشهدی هم اینجا هستند؟ سرعت شبانه چطوره؟
من 512 تا 2 دارم که البته ظاهرا 1 به 10 هست ولی من فعلا که چیزی احساس نکردم ... سرعت روز متوسط 1.6 مگ به من میده، شب هم 512 :20:نقل قول:
کسی از 1به 10 استفاده کرده ؟
------------------------
اینا قرار بود امروز (1 شهریور) یه تغییراتی تو شبانه بدن، هنوز سایتش چیزی ننوشته، کسی از دوستان خبری نداره از این تغییرات؟
-----------------------
یک سوال: من پریشب وختی داشتم از یه سایت خاص دانلود میکردم سرعتم شبم به 1.5 مگابایت رسید! یعنی یه چیزی دورو بره 12 mb/s :18: ، بعدش از یه سایت معمولی دانلود میکنم همون وخت سرعت به 60 کیلو میرسه، راهی نیست همیشه اونطوری نگه ش دارم؟ :5: راستی اینا سرعتو چجوری تعیین میکنن مگه که به من که 512 تا 2 دارم میتونه 12 مگ برسه؟
دوست گلم منظورم سرویس نامحدودشون هستنقل قول:
من پرسیدم تغییرات از امشب اعمال میشه.
یه پیج هست توی FB که اخبار تغییرات این شرکت اعلام میکنه ، با اینکه نوشته Unofficial ولی فکر کنم واسه یکی از کارمندای خودشون باشه چون خبرهارو زودتر از سایت اصلی خودشون میزاره،تو اونجا زودتر اطلاع رسانی میشه.
fbDotCom/pages/NovinNet/447262598639681
سلام دوستان من دیروز با این شرکت قرار داد یک ساله با سرعت 2 مگ اپ تو 4 مگ بستم
من تو تهرانم به نظرتون چند روز دیگه بهم تحویل میدن ؟
دوستان تست اسپيد روز و شب رو اگر ميشه بزاريد ...
اين قانون جديد كه واسه رايگان شبانه از 1 ام ميخوان بزارن چي هست ؟؟ از دانلود رايگانش دوستان راضي هستن ؟