یک سوال داشتم
چرا بعضی وقت ها لیست سرور ها می پره؟
یعنی هیچ سروری رو نشون نمیده در حالی یک ربع قبلش درست بوده
Printable View
یک سوال داشتم
چرا بعضی وقت ها لیست سرور ها می پره؟
یعنی هیچ سروری رو نشون نمیده در حالی یک ربع قبلش درست بوده
ماله منم اینطوری میشه مثلا از سرور خارج شم بخوام برم تو سرور دیگهنقل قول:
فکر کنم یه جا خوندم از حمله های آلتره؟! نمیدونم اما فکر کنم باگ تکنو گاد باشه دیگه بالاخره یه جا سوتی میدن دیگه :27:
اما ریفرش بزن بعد یکم صبر کن6-7 ثانیه.... لیستا اضافه میشه اما اگه از هستوری و فیوریت استفاده کنی اینطوری تقریبا نمیشه
نقل قول:
دوستان به نظرتون امکانش هست؟با بازی کرک شده
بله من الان با بازی کرک شه و اینترنت 256 مخابرات مشهد دارم تقریبا بدون لگ بازی میکنم
همه دارن بازی میکنن :دینقل قول:
MW3 شرطی نبود؟:خخخخخخخخ
خوشبحالتون ..من که اینترنتم رو قطع کردن از مخابرات .....adslــم رو میگم الانم با دیال آپم..این خط تلفنمون به نام صاحبخونست اونم معلوم نیست کجای ایرانه صاحبخونمون
به هیچ عنوان دیگه نمیتونم adsl بگیرم..
4 روزه بازی نکردم از هر کی هم کمک خواستم بپرسم که آیا میشه با وایمکس بازی کرد چه طوره پینگش ؟ میشه بازی کرد هیچکی کمک نمیکنه :37:
ااگر مطمدن باشم میشه با وایمکس یا اچ بازی کرد میرم اشتراک می گیرم..
ینجا کسی هست بدون adsl بازی کرده باشه؟ با وایمکس یا اج ایرانسل ..میشه؟ پینگشون مثل ای دی اس ال خوبه؟
اما افسوس هیچکی کمک نمیکنه :37:
در مورد بازی که من هیچ اطلاعی ندارم و خودمم نمیدونم از کدوم روش باید استفاده کنم برای بازی کردننقل قول:
ولی در مورد اینترنت اگه خیلی توی اون خونه ماندگاری میتونی یه خط تلفن بخری.هزینه زیادی نداره.تهران هم سریع میدن
چرا دوباره سرور هاش پریدن؟
سلام به همه می خواستم نحوه ی انلاین بازی کردن ( کال اف دیوتی mw3) برای ایکس باکس رو توضیح بدید ممنون میشم
نقل قول:
دوستان من تمامی کارهایی که این پست گفته رو انجام داد و نت فرمور4 رو نصب کردم (چون نداشتن و 3.5 هم نصب نمیشد)
توی فایل که فکر نکنم نیاز به نصب باشه و توی پوشه اصلی بازی کپی کردم و بعد فایل دوم (TeknoGod V2.7.0.1) رو توی پوشه کپی کردم
ونتیجه اش شد این عکس زیر ولی وقتی روی TeknoMW3.exe کلیک میکنم با پیغام زیر مواجه میشم :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل ار کجاست؟