خوشبختانه با عنایت مدیران محترم بخش تاپیک "مهم" شد، همینجا تشکر میکنم از این عزیزان زحمتکش :11:. امیدوارم این اقدام باعث رونق بیشتر این تاپیک و در نتیجه ارتقاء سطح علمی و اطلاعاتی های-فای و سیستم های استریو بشه.
Printable View
خوشبختانه با عنایت مدیران محترم بخش تاپیک "مهم" شد، همینجا تشکر میکنم از این عزیزان زحمتکش :11:. امیدوارم این اقدام باعث رونق بیشتر این تاپیک و در نتیجه ارتقاء سطح علمی و اطلاعاتی های-فای و سیستم های استریو بشه.
کلیپش جان اطلاعات دل و روده ی اون باند تکنیکس بیچاره رو که در اووردی رو بهم بده ببینم چی کاره ام..قیمت هم بده...من از بچه های پی تی هستم در ضمن!!:31:
یکی از افراد خبره در زمینه انواع هورن بنام اریک هست که خوشبختانه تونستم با ایشون ارتباط بگیرم... ایشون واقعا اطلاعات خوبی در زمینه هورن ها دارند و بیش از 20 سال تجربه در زمینه ساخت انواع هورن... سیستم کنونی ایشون رو ببینید و لذت ببرید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هورن های Back-loaded بسیار پرطرفدار هستند. سایز بزرگ جعبه ها باعث افزایش چشمگیر فرکانس پایینه میشه. معمولا فول رنج ها در میدرنج و فرکانس های بالا بسیار عالی عمل میکنند ولی در فرکانس های پایین زیاد مناسب نیستند، ولی وقتی در جعبه هورن مناسب قرار میگیرند، میتونید انتظار نتایج عالی داشته باشید حتی در فرکانس های پایین. درسته که ساخت هورن چوبی بزرگ هزینه اش از ساخت یه جعبه کوچک بیشتر باشه، ولی این رو در نظر بگیرید که ساخت این باکس با کمی هزینه بیشتر میتونه نقص فرکانس های پایین رو پوشش بده و یه بلندگوی بسیار های-اند ساخته بشه.
هورن های دابل موس با دو خروجی باس بسیار مناسب هستند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که آخرین متدهارو برای طراحی هورن های مناسب بلندگوهای فول رنج استفاده میکنه. طرح ها کاملا استدی و تست شده هستند.
نقشه های دقیق برایگان در اختیار عموم قرار گرفته. خیلی عالی طرح ریزی شدن. اگر می توانید هزینه کنید و فاستکس را از خارج از کشور تهیه کنید این هورن ها از هورن های اصلی کارخانه کارایی بسیار بهتری دارند. اگه نمیخواهید خیلی هزینه کنید و فاستکس را اینترنتی از خارج از کشور بخرید، فول رنج 5 اینچ فیلیپس می تواند انتخاب مناسبی باشد یا قیمت مناسب. این فول رنج میتونه در جعبه Kongo نتیجه خیلی خوبی داشته باشه ولی در Haruna فرکانس پایین بهتری خواهیم داشت که البته یه تغییر کوچک باید در نقشه داده بشه که با OTs فیلیپس هماهنگ بشه. اخه اینا اختصاصا برای فاستکس طراحی شدن، ولی با تغییرات جزئی میشه فول رنج های دیگه هم داخلش استفاده کرد و نتایج بسیار عالی گرفت. نتیجه بلندگویی با رنج فرکانسی کامل و تفکیک بالای 90 دسی بل خواهد بود که بهترین نتیجه رو با یه آمپ ترانزیستوری کم وات یا یه سینگل لامپی خواهد داشت.
بیچاره هوا چه راهی رو باید طی کنه !!!
نقل قول:
دقیقا همین پیچ و خم هاست که باعث میشه کاهش فشردگی هوا میشه و این باعث میشه صداهای بیس های خیلی عمیق از خروجی هورن بزنه بیرون. نقص فول رنج ها در فرکانس پایین با چنین جعبه های پیچیده ای جبران میشه. و به دلیل نداشتن کراس اور فول رنج ها بهترین نتیجه رو میدن و اختلاف فازی ناشی کراس اور رو نخواهیم داشت. کسی که دنبال تونالیته و موزیکالیته صدا باشه فول رنج ها میتونن انتخاب های خوبی باشند به واسطه قیمت های مناسبی که دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لامپ 300B اسطوره ای ترین لامپ تاریخ صنعت صداست. این لامپ کوکایی (حباب شبیه شیشه کوکا کولا دارد) دارای تاریخچه بس طولانی با صدایی بسیار عالی می باشد. لامپ 300B یک لامپ dht یا Directly Heated Triode می باشد که از طرف بسیاری از اودیوفایل ها (نگوید اودیوفیل) بعنوان عامل تقویت کننده صدا در تجهیزات های-اند انتخاب می شود. وسترن الکتریک بهترین نمونه این لامپ را تولید کرده است که قیمت بسیار بالایی دارند. البته کمپانی های دیگری همچون EAT هم هستند که ساختار کلی این لامپ دوست داشتنی را بهبود بخشیده اند و نمونه های جدید آنرا با تکنولوژی جدیدتر تولید می کنند که خیلی ارزون نیستند: :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لامپ بسیار گرانقیمت است و در ایران اگه آکبندش گیر بیاد تا جفتی 3 میلیون یا حتی بیشتر هم قیمت داره. کل لامپ های اشخاصی که لامپ انبار می کنن (مثل اسماعیل زاده) به اندازه یک جفت ازین لامپ بسیار دوست داشتنی ارزش نداره :20:
با درود فراوان به همه دوستان...یه پیشنهاد داشتم : اگه فکر میکنین که مطالب خوبی نوشته میشه سعی کنیم فقط در ارتباط با همین مطلب سخنی و حرفی زده بشه نه شخص دیگه ای..چون صحبت در رابطه با هر فردی(چه فرد خوبی باشه و چه فردی بد) اون شخص با هر شخصیتی که داره ناگزیر برای دفاع از خودش مطالبی رو مینویسه که کل تاپیک رو تحت اشعاع خودش قرار میده و در کل به حاشیه کشیده میشه.... از استارتر گرامی هم خواهشمندم که مطالب و بحث فقط فقط در رابطه سیستم های فای و سیستمهای صوتی باشه ... نه صحبت سیاسی و نه مسائل حاشیه ای..فکر میکنم خیلی بهتر باشه...
با سپاس از همه دوستان
این لینک برام جالب بود گفتم شاید ندیده باشید:
news.sciencemag.org/sciencenow/2012/05/return-of-the-vacuum-tube.html
نقل قول:
خیلی ممنون از مطلب جالبتون. البته لینک پاک شده بود که من سرچ کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کردم فکر کنم مطلب مورد نظر شما باشه... خوشحالم که دوستان دیگه هم برای بالانگه داشتن تاپیک کمک میکنند.
یه بخشی از مطلب رو ترجمه می کنم دوستان مطالعه کنند:
داخل یک رادیوی قدیمی را با دقت نگاه کنید، احتمالا قطعاتی را پیدا می کنید که شبیه لامپ های حبابی هستند. آنها در واقع لامپ های خلاء الکترونیکی هستند؛ اجداد ترانزیستورهای سیلیکونی. لامپ های خلاء در دههه 1960 سرنوشتی دایناسورها را تجربه کردند و منقرض شدند ولیکن اخیرا دانشمندان دوباره جان تازه ای به لامپ های خلاء داده اند و انواع جدیدترین آنها در ابعاد نانو را که کوچکتر و سریع تر و مقاوم تر از ترانزیستور هستند را تولید کرده اند. این لامپ ها حتی قادرند در مقابل پرتوهای زیان بار برو جوی هم مقاومت کنند، لامپ های خلاء راهی ساده برای تقویت سیگنال الکترونیکی را ارائه کردند. لامپ های خلاء درست همانند رامپ های روشنایی دارای رشته ی گداخته ای موسوم به فیلامنت (در فارسی بخوانید فیلامان :: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) می باشند. ولی در بالای فیلامان دو الکترود اضافه هم وجود داره، یک شبکه فلزی مشبک در بالای حباب لامپ قرار دارد، و یک صفحه فلزی با بار مثبت. فیلامان گداخته شده بصورت متناوب و یاینقطع الکترون ها را دائما از خود امیت یا ساطع می کنند (یکی از پایه های ترانزیستور هم امیتر می باشد، بیس/کالکتور/امیتر) این الکترون ها به پلیت یا صفحه ی با شار مثبت تابانده می شود. میزان الکترون های امیت شده بستگی به میازن ولتاژ شبکه مشبک Grid و میزان ولتاژ اعمال شده به آن دارد، این ولتاژ می تواند سیگنال صدای ضعیف خروجی یک گرامافون باشد. و نتیجه تقویت سیگنال صدا در خروجی لامپ روی پلیت می باشد.
نکته: فکر کنم نحوه عملکرد بنیادی لامپ ها دستگیرتون شده باشه. فیلامان مدام الکترون ساطع میکنه، پلیت الکترون هایی که فیلامان پرتاب میکنه رو میگیره. حالا اگه یا یه سیگنالی در بین فیلامان و پلیت قرار بدیم، این سیگنال در اثر برخورد الکترون ها تقویت میشه و تابیده میشه روی پلیت. به این صفحه که سیگنال ضعیف روش قرار میگیره میگن گرید. این دیگه ساده ترین تعریفه... به این شکل نگاه کنید... بصورت خیلی ابتداییه نحوه تقویت رو نشون میده البته خیلی عوامل دیگه هم مطرح میشه من خواستم خیلی ساده باشه که دوستان متوجه بشن وگرنه همون ولتاژی که به فیلامان اعمال میشه باید توسط لامپ دیگه ای ایجاد بشه، به چوک تغذیه نیاز هست، به قطعات دیگه و نهایتا ترانس های خروجی بلندگو که باید امپدانس رو تبدیل کنن و ... کلاً به این سادگی نیست من با ساخت این تصویر خواستم به ساده ترین زبان نحوه عملکرد یه لامپ ساده شامل فیلامان، گرید و پلیت رو نشون بدم :20:
هر لامپی یه گین و Amplification factor مخصوص داره که میزان تقویت سیگنال به اون بستگی داره (البته ولتاژ اعمال شده به فیلامان هم میتونه میزان تقویت رو تغییر بده، در واقع میزان تقویت یه لامپ تابعی مشتکل از ولتاژ کاری و فاکتور تقویت کننده اون هست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]