سلام. به دنبال برنامه ای می گردم که موزیک های با پسوند rws برام بخونه. همچنین برنامه ای که موزیک بازی های فوتبال EA هم بخونه.
Printable View
سلام. به دنبال برنامه ای می گردم که موزیک های با پسوند rws برام بخونه. همچنین برنامه ای که موزیک بازی های فوتبال EA هم بخونه.
ببخشید من منظورتون رو درست نفهمیدم! یعنی اگر من DVD PS2 رو در DVD rom کامپیوتر بذارم با استفاده از این برنامه می تونم فیلمهای بازی های PS2 رو ببینم؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
بابا. ایول تاپیک خوبیه. می شه تا چند وقت باهاش بسازم. ولی.....ولی لینک های برنامه های خیلی زیادی دادید.wow . خدا کنه که این برنامه ها رو بیشتر شو دانلود کرده باشن. من نمیدونم MoHseN 3D شما چطوری این همه برنامه پیدا می کنید. ولی کارت حرف نداره.
منم تازه به جمع شما پیوستم واقعا کارتون حرف نداره. توی صفحه 6 پست 55 شخصی به نام Ahmads سوالی کرده بودند به این مضمون: در ضمن برنامه اي هست كه بشه باهاش فرمت vp6 رو دید
اگه کمک کنین ممنون می شم . من مثل ایشون به دنبال این برنامه میگردم اگه می تونید زحمتشو بکشید اگه نمی تونید هم بهم بگید نه تا...تا قیدشو بزنم
یک سوال دیگه داشتم
- بازی اسپلینتر سل 3 بدون قفل استار فورس نصب کردم وقتی روی ایکونش دابل کلیک می کنم بازی بالا نمی یاد . چرا؟ (فکر نمی کنم مشک به خاطر کارت گرافیک وسخت افزار باشه چون همین بازی با قفلش که قبلا داشتم میومد دقیقتر بگم: اونم یک دوبار بیشتر اجرا نشد!!) ولی روی کامپیوتر دیگه با سیستم بالا نصب کردم به راحتی اومد! یا مثلا می گید باید سی پی یو 64 بیت باشه. فکر نمی کنید باید تغییراتی در رجیستری داد؟ اصلا توضیح قانع کننده ای بدید برای چه بازی بالا نمیاد. این DVD هم مال شرکت پردیس است. شما هم اگه می گید این سوال مربوط به این تاپیک نیست، نظم تاپیک به هم می خوره، از این جور سوالا یکدفعه همون بلایی سر خودم میارم که بر سر اونا آوردم!!!
برای فایل های vp6
به این لینک برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جواب من هم اگر می دونید بدهید با تشکر
اینم یک شاخه گل نرگس برای تو
شرمنده روی ورزشکاریت. خودت این برنامه رو امتحانش کردی من که شک دارم اصلا من برنامه ای برای Vp6 که بخوندش اونجا پیدا نکردم
اين توضيح در مورد فلش بود گفتم حالا كه سر vp6 هستيم به درد مي خوره :
[php]
The Flash 7 player uses the licensed proprietary Sorenson Spark video codec for video playback. Flash 8 uses the On2 VP6 codec; it's also proprietary. How does Gnash handle Flash 7 and 8 video playback? Are there FOSS versions of these codecs?
[/php]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من این را امتحانش کردم
اون برنامه را بریزید اونجایی که این فایل ها را دارید و اجراش کنید توی همون لینک اشاره کرده به اون مسیر
اگر نه یک سایتی بود به اسم nfs plant یا یک چیزی مثل اون اگر کسی سایتی با این مضموم یادشه لطفا لینکش را بگذاره توی بخش دانلودش برنامه تبدیل این فرمت به ای وی آی را داده
فکر می کنم این باشه
ولی اگر اون نبود توی این صفحه پیداش می کنی
نتونستی بگو ببینم چه کارش می تونم بکنم باید بگردم ببینم هنوز دارمش یا نه
فقط یک نکته اون موردی که من روش امتحان کردم صدا را با ایراد تبدیل میکنه
کسی هم اگر می تونه به من جواب بده خدانگهدار
ا
لطفا غیر از اون مسکلی که گفتم با بازی هری پاتر دارم
یک برنامه برای ویرایش فایل ها مثل محیط سلاح ها و شخصیت های بازی شاهزاده فارسی 1 برای باز کردن در محیطی مثل 3DMAX
لطف کنید
سللام. این vp6 decoder قبلا هم دانلودش کرده بودم اما فکر نمی کردم این باشه. اما من وقتی install اش می کنم توی اکی ثانیه در یک جای نامعین نصب می شه. چون بروز مروز چیزی نداره.
اگه می تونی step by step برام توضیح بده./
خوب حالا برید به این صفحه
و فایلی که تحت عنوان
NFSMW Movie Extractor
معرفی کرده را دانلود کنید و سپس فایل دانلود شده را در محل فایل های VP6 کپی کرده و اجرا کنید
چند تا فایل داسه یکی شون شروع می کنه به تبدیل
اگر میشه برنامه ای معرفی کنید که بتوان فایل های int پرنس یک و همینطور آبجکت ها و محیط آن را در یک برنامه سه بعدی باز کرد
همینطور همین موارد برای پرنس 2
Prince of Persia The Sands of Time
Prince of Persia Warrior Within