سلام
من اون مقدار خارجی که جی پی رو اضافه میکنه رو دان کردم کجا بریزم تا بتونم و پر استار و بازیکنهای مسر لیگ رو آزاد کنه؟
Printable View
سلام
من اون مقدار خارجی که جی پی رو اضافه میکنه رو دان کردم کجا بریزم تا بتونم و پر استار و بازیکنهای مسر لیگ رو آزاد کنه؟
دوستان فقط یه کرک می خوام. همین . مرسی
my documents/konami/Pro Evolution Soccer 2012/saveنقل قول:
این کونامی هم کشته خودشو با این ترنسفرها
هر سال همین اشه و همین کاسه دیگه عادت کرده کونامی
من رو لپ تاپ نصب کرده بودم حالا وقتی میخوام روی PC نصب کنم. 5% که مونده تموم شه گیر می کنه و میگه که دی وی دی یک رو بزار، یک رو که میزارم باز میگه دو رو بزار و همینطوری تا آخر. چیکار کنم به نظرتون؟؟ لپ تاپ دستم نیست که فایلا رو از اون کپی کنم
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
اینم کرک خدمت شما:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://upfile.in/3h3hw8p9grj7/Crack.neez.net.rar
این کونامی هم ملت رو مسخره کرده بخدا :31: هی یک بذار هی دو بذار :8:نقل قول:
من رو لپ تاپ نصب کرده بودم حالا وقتی میخوام روی PC نصب کنم. 5% که مونده تموم شه گیر می کنه و میگه که دی وی دی یک رو بزار، یک رو که میزارم باز میگه دو رو بزار و همینطوری تا آخر. چیکار کنم به نظرتون؟؟ لپ تاپ دستم نیست که فایلا رو از اون کپی کنم
نه رو لپ تاپ که نصب کردم مشکلی نبود ولی نمیدونم چرا رو PC اینطوریه؟؟؟ :41:نقل قول:
میگم این اپدیت که تو سایت pespatchs.com اومده چیه؟
Konami released PES 2012 Konami Official Update 1.0.This update first from konami.
Details for PES 2012 Konami Official Update 1.0:
* Facebook tie-in features have been added to the game.
* Improvements have been made to the Gameplay AI.
به احتمال فراوان مشکل از ویندوزت باشه :11:نقل قول:
خودم احتمال میدم مشکل شاید از دی وی دی رام باشه چون اصن وقتی میخوام فایلای تو دی وی دی رو کپی کنم هم گیر می گنه :19:نقل قول: