تو جدوله نوشته
خنده بازار 22:15:00 '30ولی همیشه 40دقیقه به بالا پخش میکنه اینا هم از برنامه هاشون خبر ندارن:16:
Printable View
تو جدوله نوشته
خنده بازار 22:15:00 '30ولی همیشه 40دقیقه به بالا پخش میکنه اینا هم از برنامه هاشون خبر ندارن:16:
از برنامه هاشون خبر دارن منتها اين تبليغات تلويزيوني بهشون اجازه سر وقت پخش كردن رو نميده.
پيام بازرگاني براشون مثل تخمه ميمونه اوليشو كه بدن ديگه معتادش ميشن به سختي ولش ميكنن
داستان فرمن هاشفی:
جشنواره فیلم های سینمایی خنده بازاااااااار!!!
سلام بینندگان عزیز خوبید خوشید این تن بمیره کانالو عوض نکنید
کانل فقط شبکه دو شبکه تو شبکه ما شبکه شما شبکه ایشان شبکه اونا و شبکه...
تهیه کنننده گفته ما به 100میلیون ایرانی یک کیلو شمش طلا میدیم!!! هر چه سریعتر زنگ بزنید و برنده بشید خوب
میریم سراغ فیلم مسابقمون هستش با عنوانه همیشه در قلب منی با کارگردانیه ایمراو لزاسر ازرالسر ... نمیدوم چیه خلاصه نگاه کنید
هههههههه واقعا فیلم غم انگیز بود منو با خودش برد هههههههه...
خوب میریم سراغ سوال مسابقه حتما زنگ بزنید کلی جایزه میدیم ... خوب سوال مسابقه اینه:
شخصیت اصلی فیلم گفت تو در چه چیز منی؟
1.در قلب 2.گزینه قبلی3.گزینه الف و د4.گزینه الف
خوب ااا... مثل اینکه یه نفر پشت خطه الو؟
الو؟
سلام خوش اومدی لطفا جواب رو بدید
سیلام کا جواب چی؟
جواب سوال دیگه
سوال چیه؟
سوال دیگه اینجا زیرنویس کردیم
آها نمیدونم سخته راهنمایی؟
همشون درسته
سخته بابا راهنمایی کن؟
بابا همشون دیگه...
صبر کن... ها گزینه 2؟
آفرین افرین افرین به هوش شما شما برنده ی 1کیلو شمش طلا شدی واقعا به چه سوالای سختی هم جواب میدیدن واقعا به این هوشتون باید غبطه خورد... احسنت
خوب میریم سراغ لطیفا امروز که تازه به دستم رسید از یه نفر میپرسن هوا چطوره؟میگه:.... ا پس بقیش کو؟چقدر مسخره آها اها پیداش کردم بقیش پشت صفحه بود ازش میپرسن هوا چطوره؟میگه مگه من هواشناسم
ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههه
ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه...
فقط اينو داشته باشين:
با ريتم آهنگ گرگمو گله ميبرم بخونين:
آقاي مدير : من آقاي بوق هستم.
كنترل نامحسوس: اعمال قانون هستم.
واي واي واي :16::16::16::16::16:
سریال فقط خنده بازار فرمن...
کدوم جدایی بابا؟نقل قول:
همین الان داشت ادای مهران مدیری رو درمیاورد.
خیلی باحال بود امروز مهرداد مدیریتی رو تو هشت دعوت کرده بودن...مهرادا مدیریتی کارگردان نسکافه گرم:16::16::16:
تو اعمال قانون هم که یه فضایی اومده بود
فرمن هاشفی که...:16: :16::16::16::16:
بعد که اون فرودگاه هم که باحال بود فنایی و مایلی کهن...
بعد نود هم خوب بود
انشاءهم بد نوبد...
کلا امشب خوب بود
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
فردا ساعته:
خنده بازار 16:50:00
خیلی ممنون من همیشه استعداد داشتم ولی کسی اهمیت نداده بود.نقل قول:
باتشکر فرمن هاشفی
این جمله که آن میگه 3 بار بگو چیه ؟ ظاهرا هم یکیشون فقط بلده . مثل اینه " چیگول چیگول چیگول ، چیجور چیجور چیجور " دقیقش چیه ؟
نمیدونم چی بود سه کا سه کا بود
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
یه همچین چیزی بود طرف رفت فضا
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
بهترین بازیگر خنده بازار؟از نظر شما
من میگم یکیش شهاب عباسیه "فرمن هاشفی جووووووووونم" احمد نجفی" دوبلر داد ماس"و...
و بعدیش محمد رضا خسرویه در نقش جبرانی و داد ماس وهمون ورزشکاره و...