نقل قول:
در مرد نکته اولت باید بگم که همه مدیر ها این رو میگن البته شاید این یکی یه کاری بکنه.....
در مورد نکته دوم ازمون ازمایش کجا؟گاج کانون؟
چه رشته ای میزنن توی ازد منظورت هست دیگه؟که بسته به سزحشون ترازشون داره .....
Printable View
نقل قول:
در مرد نکته اولت باید بگم که همه مدیر ها این رو میگن البته شاید این یکی یه کاری بکنه.....
در مورد نکته دوم ازمون ازمایش کجا؟گاج کانون؟
چه رشته ای میزنن توی ازد منظورت هست دیگه؟که بسته به سزحشون ترازشون داره .....
ثبت نام آزاد تا کی وقت هست ؟
28ـام
.........
نقل قول:
نقل قول:
دوستان به جاي حواشي به سوال و جوابش فك كنيد
در ضمن همه ي اطلاعات در مورد ازمون دانشگاه ازاد در سايت azmoon.org هست
چه فایده ای داره؟:13:نقل قول:
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
یادش بخیر امتحان عربی چقدر خوب بود....من که قواعد عربی رو خودم نخوندم هیچی! چون بابام همشو بهم درس داد+قواعد دوم:27:اینقده راحت بودم...:8:نقل قول:
کس دیگه ای هست مامان باباش معلم باشن؟
من مامانم معلم زیسته:21: :15::22:
من بابام رياضيات تدريس ميكنه، مادرمم ادبيات و زبان فارسى! البته يه عمه هم دارم ديپلم پرستارى داره اما جزو مدرس هاى برتر فيزيك شهرمونه : دىنقل قول:
البته به نظرم اينا فايده اى نداره، تو اين زمونه انقدر كتاب هاى خوب تو بازار هست كه نيازى به معلم خصوصى نيست
چرا فایده داره....نقل قول:
:18:نقل قول:
البته يه عمه هم دارم ديپلم پرستارى داره اما جزو مدرس هاى برتر فيزيك شهرمونه : دى
آزاد هم ثبت نام کردم
اینم رشته ها:
36- کد رشته/شهرهای آزمون غیر پزشکی : کد رشته/شهر انتخاب اول : کد : ۱۶۶۰ - مهندسي شيمي - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب دوم : کد : ۱۶۶۱ - مهندسي پليمر-صنايع پليمر - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب سوم : کد : ۱۶۶۲ - مهندسي نفت- مهندسي بهره برداري ازمنابع نفت - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب چهارم : کد : ۱۶۶۴ - مهندسي معماري - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب پنجم : کد : ۱۶۵۴ - مهندسي فناوري اطلاعات - واحد بوشهر کد رشته/شهر انتخاب ششم : کد : ۱۶۵۹ - مهندسي برق-مخابرات - واحد بوشهر
کلا به شیمی و نفت و پلیمر اینجوور چیزا فکر می کنم، بقیه ــش رو شانسی زدم
راستی، تازه متوجه شدم آزاد بوشهر مهندسی مکانیک نداره!!
شهره ما داریم ؟!
من بابام استاد ریاضیه دانشگاهه ولی توی سال کنکور اصن به من درس نمیداد فقط بعضی وقتا رفع اسکال میکرد.کلا داشتن مامان و بابای دبیر زیاد به درد نمیخوره:31:نقل قول:
کس دیگه ای هست مامان باباش معلم باشن؟
دقيقانقل قول:
باباى منم بهم درس نميده، فقط رفع اشكال بكنه يا به بعضى از سوالاى محاسباتيم (كه اشتباه حل كردم) جواب بده، در غير اين صورت فايده خاصى نداره
بچه ها شما كنكور آزاد ثبت نام ميكنين؟ ما كه توى همين قلمچيش هم مونديم!