نقل قول:
کدوم یکی؟! جنگ رشیدپور؟ یا برنامهای که تو تلویزیون پخش شد ؟!
تو جنگ رشیدپور اول "شمال" رو اجرا کرد و بعد هم "حس تاریخ" رو لب زد ...
شمال خوبه واسه آشنایی با رضا، حس تاریخ هم گرچه زیباست، ولی راکش کمی سنگینه واسه مخاطب پاپ ...
جنگ رشیدپور بود
اتفاقا همون قطعه حس تاریخ بود
من خودمو اصولا مقید به سبک خاصی نمیکنم
هر چیزی که تو سبک خودش خوب باشه را سعی میکنم گوش کنم یا ببینم یا بخونم پس از حس تاریخ خوشم اومد
نقل قول:
به به ...
بهترین ترکها برای آشنایی با رضا یزدانی ...
البته خیلی پاپ هستن و خب از فضای کاری اصلی، که راک هست، به دورن، اما کسی که پاپ گوش میده با همین ترکها شروع کنه بهتره
200% تایید میشه
همین الان اگه کسی هست که یزدانی گوش نکرده و میخواد گوش کنه به نظرم از این 2تا قطعه فوق العاده باید شروع کنه (به شرطی که مخاطب راک نباشه)
نقل قول:
ساعت 25 به نسبت ساعت فراموشی فضای پاپگونه تری داره ... جالبه که با ساعت فراموشی بیشتر ارتباط برقرار کردی ... چون ساعت فراموشی با وجود اینکه اوج تنظیم، تکنیک، ملودی و صدای رضاست، فضاش به هارد راک و متال نزدیکه ...
اما ساعت 25 حداقل 5 ترک پاپ و پاپ راک داشت ...
ولی ترکهای راکش برای شروع (و به عنوان مقدمهای برای گوش دادن ساعت فراموشی) بسیار مناسب بودن
مثلاً ترک ساعت 25، یا مشق خواستن ...
خب اینم مربوط به همون دلیل اولمه که بالا گفتم
نقل قول:
چه کار خوبی ...
هیس معرکه بود، با هیس بود که طرفداران راک جذب رضا شدن و طرفداران موسیقی خوب هم به آلبوم توجه نشون دادن
ترکهای راک اون آلبوم رو به شدت دوست دارم ...
مش رمضون، دنیای وارونه، نانوشته، یکی در میون، برج ...
پاپهاش هم عالی بود ...
گل سرسبدش "زندگینامه"، و ترکهای خوب شمال و کارتون ...
حرفی برای گفتن نموند!
نقل قول:
همم ...
مهمترین علتش ناپخته بودن صدای رضا تو اون آلبومه ...
من خودم هم چندان خوشم نمیاد از پرنده بی پرنده، هر چند که طرفدارای زیادی داره این آلبوم (مهجور واقع شده)
شعرهای یغما عالی است (مثل هیس و ساعت 25، و مثل همیشه!) اما ملودیها و وکال و تنظیم خیلی خوب نیست ...
اولش فکر کردم به خاطر کیفیت پایین ریپ آهنگهای من باشه اما هر چی دقت کردم دیدم آخه زیاد ربطی نداره
امروز 1بار هم که شده سعی میکنم دقیق گوشش کنم
نقل قول:
آلبوم هیس من هم چندان کیفیت فوقالعادهای نداره ... مقایسه کردم با مثلاً 128 محاکمه در خیابان، دیدم خیلی فرق دارن ... فکر کنم ریپ اولیه بد بوده ...
فقط کاش بعد این همه مدت سی دیش پیدا بشه
موفق باشید:11: