در جواب سروش عزیز
نقل قول:
سلطه ی ماتادورها به فوتبال جهان آغاز شده ، قدرت غیرقابل چشم پوشی بارسا رو که میدونیم ، رئال هم تیم جوونی داره که با این مهره ها چند سالی میتونه اوج رو تجربه کنه و با همه ی احترام پریمیر لیگ ماموریت غیرممکنی در پیش داره برای از بین بردن این سلطه /
سروش جان من روی همین نکته حرف دارم
من اقتدار و سلطه ای نمیبینم
بارسا در این سالها تیم بسیار خوبی بوده اما با کمترین لغزشی چه فنی و چه روحیه ای تیمهای دیگه ازش سبقت گرفتن این یعنی فاصله با تیمهای تعقیب کننده فقط به اندازه بودن در سقف آمادگیه وگرنه تیمهای دیگه اینقدر فاصله ندارن در واقعا یک رقابت کاملا جدیه نه میدونی که یک تیم در اون پادشاهی میکنه
دقیقا مثل همین فصل که من فکر میکنم اگر رئال و بارسا فقط به اندازه یک گام کم بزارن تیمهای دیگه به ویژه ایتالیاییها به راحتی کنارشون میزنن
من فکر میکنم دوستان طرفدار تیمهای انگلیس دارن با دو قطبی جلوه دادن باشگاه های اروپا و بسیار قویتر دونستن رئال و بارسا ناکامیهای خودشون رو به نوعی توجیه میکنن و تسکین میدن
به نظر من بهتره به جای این جمله به این اعتراف کنیم که باشگاه های اروپا شاهده یک رقابت کاملا جدی بین تیمهای تقریبا در یک سطح هست و این تیمهای انگلیسی هستن که از این سطح عقب افتادن
نقل قول:
سلطه ی ماتادورها به فوتبال جهان آغاز شده
پس در نتیجه من فکر میکنم سلطه ای وجود نداره مثل سالی که بارسا میدون رو به اینتر واگذار کرد
نقل قول:
پریمیر لیگ ماموریت غیرممکنی در پیش داره برای از بین بردن این سلطه /
و البته درواقع پریمیر داره با سطح اول فوتبال اروپا فاصله میگیره نه فقط رئال و بارسا:11:
در جواب آرمان عزیز
نقل قول:
این موضوع پایین اومدن سطح کیفی تیم های لیگ برتر موضوع داغ برنامه های تلویزیونی اینجاست.. و خب من خیلی از این برنامه ها رو دیدم. نکته ای که وجود داره اینه که الان فوتبال انگلیس در حال اضافه کردن دو یا سه قطب به فوتبالشه، یعنی سیتی و تاتنهام و تا حدی نیوکاسل دارن به Big 4 اضافه میشن. در تاریخ همیشه زمانی که قطب های فوتبال یک کشور در حال زیاد شدن بودند همراه بوده با افت موقت کیفی فوتبال کلی اکثر تیم های قوی به دلیل پخش شدن ریسورس ها (مالی، انسانی، علمی، هواداری و ...) و این دوره موقت با قوی تر شدن ریسورس ها و زیرساخت ها دوباره درست میشه (در حقیقت ظرفیت فوتبال کشور بالا میره) برای همین این افت کیفی فعلی کاملا قابل پیش بینی بوده (سه سال پیش هم در برنامه ها خیلی از کارشناس ها همچین پیش بینی ای داشتند) و تا یکی دو سال دیگه با بیشتر شدن ریسورس ها در کشور دوباره به دوران قبل برمی گرده. این مسئله چیز خاصی نیست.
آرمان جان با احترام فکر میکنم این نگاه به ضعف و افت کیفی پریمیر شاید فقط اتحادیه فوتبال این کشور و کارشناسای اون رو راضی کنه
من اصلا متوجه نمیشم که چرا باید متولد شدن قطبهای جدید باعث افت کیفی فوتبال یک کشور بشه
دقیقا باید برعکس باشه وقتی انرژِیهای تازه از راه میرسن فوتبال باید با طراوت بیشتری اجرا بشه
چیزی که در باشگاه های ایتالیا شاهدش هستیم ناپولی اگر متولد شده کیفیت فوتبال باشگاهی در این کشور بیشتر شده لاتزیو اگر سری در بین سرها درآورده باشگاه های این کشور شادابتر شدن که نتیجه اون رو داریم در اروپا میبینیم
سیستم در این کشور مشکل داره
تیمهای انگلیسی هنوز به طور غریزی برای حمله میرن کنار و سانتر میکنن
یا مثلا هنوز درک درستی از وینگر ندارن
نقل قول:
تیم ملی وضعش فرق می کنه و تیم های ملی موفق اکثر مواقع استخوان بندی قوی از یه تیم باشگاهی دارند که در انگلیس اینطور نیست و هیچ تیمی اون استخوان بندی لازم برای تغذیه تیم ملی رو نداره وگرنه دقت کنیم مهره های انگلیس در این چند نسل عالی بودن و همین الان هم مهره های جوان انگلیس بسیار خوب هستند. باید دید جایگزین کاپلو می تونه اون پایداری لازم رو به تیم ملی بیاره یا خیر. این یورو که پریده ولی می تونن برای جام جهانی 2014 یا 2018 آماده بشن.
من هر جوری فکر میکنم میبینم که بالا رفتن کیفیت فوتبال در باشگاه ها ارتباط مسقیمی با بالا رفتن و موفقیت کیفیت تیمهای ملی داره
آلمان همیشه به واسطه کیفیت فوتبال باشگاهیش تیم ملی قدرتمندی هم داشته
اسپانیا تمام موفقیت فعلیش رو مدیون باشگاه های خودشه
و شما به احتمال زیاد تاثیر باشگاه های با کیفیت سری A رو در جام ملتها بر تیم ملی ایتالیا خواهید دید
سوال اینه که چطور ممکنه تیم ملی انگلیس چند دهه ناکام باشه و ادعا داشته باشه که فوتبال با کیفیتی رو در باشگاه هاش داره؟
نباید فکر کنیم که چون مثلا منچستر در اروپا موفق بوده پس پریمیر کیفیت بالایی داشته
موفقیت یک تیم با کیفیت کلی باشگاه ها ارتباط چندانی نداره
درواقع همیشه در این سالها یک تیم انگلیسی تونسته موفق باشه البته اونم نسبتا اما کیفیت سایر تیمها جوری نبوده که روی تیم ملی این کشور تاثیر مثبت بزاره
انگیس حتی صور بازیکن هم نداره که خود این خیلی در شناخت فوتبال سایر کشورها کمک میکنه:11:
حرف زیاده و مجال کم....