سرمربی آرسنال می خواهد پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات در انتهای این ماه به تیمش بازیکنان با تجربه اضافه کند. در کنفرانس خبری روز جمعه او گفت خط دفاعی و میانی باید تقویت شود.
پس از بازی با لیورپول نیز ونگر تأیید کرد که او خریدی دیگر خواهد داشت. نگرانی او از یافتن بازیکنی است که کیفیت لازم را داشته باشد و اگر لازم باشد روی این مسأله ریسک خواهد کرد.
" ما از ریسک کردن هراسی نداریم. اما خید یک بازیکن در هر صورت یک ریسک است."
" من به بازیکنان نگاه می کنم که ببینم به اندازه کافی خوب هستند. اما مردم فراموش می کنند که ما بازیکنانی نیز تاکنون خریده ایم. جروینیو، چمبرلین، جنکینسون و ریو بازیکنانی هستند که در طول فصل خواهید دید که بازیکنان بسیار خوبی هستند اما در این لحظات باید به آن ها زمان داد."
" بله در مجموع باز هم خرید خواهیم دات. شاید مردم فکر کنند من کله شق و لجوج هستم. اما نه این گونه است. من فقط می خواهم بهترین چیزها را برای تیمم به ارمغان بیاورم و بازیکنان صحیحی به تیمم اضافه کنم."
" اگر چیزی باشد که در طول 15 سال گذشته نشان داده باشم آن چیز این است که همواره بازیکنان خوبی خریده ام."
" ما بازیکنان با تجربه ای را خواهیم اورد. مردم فقط می گویند 'خرید' اما خرید بازیکنان خوب دشوار است."