سلام مرسی از توضیحت یک زحمت دیگم دارم ببخشا
یک چیزی به برق زدم اول خودش رفت رو stand by چراغ قرمز میگم نباید اول با خود تل روشنش کنیم از رو کنارش؟؟تو دفترچه نوشته اخه؟
کل روز باید رو چراغ قرمز باشه مشکل نداره بعدش این دکمه کنار تلویزیون رو خودش همون کار کنترل میکنه مثلا اون دکمه باورش رو خودش بزنی کلا خاموش میکنه shut down بعد بزنیم دیگه با کنترل روشن نمیشه ؟ یا اینکه دکمه رو خودشم مثل کنترل میمونه برای روشن خاموشه نه shut down کلی. شبا دیگه از برق بکشم اخه چراغ قرمز standby هس یا اون دکمه رو خوه تل کلا خاموشش میکنه
برای من که بار اول تا زدم برق چراغ قرمز روشن شد یعنی قبل روشن کرده بودنش؟؟؟ اما اول یکسرس تنظیمات کرد خوده تل 40 sec رستارت و ... میخام بدونم تو مغازش کار نکرده باشه ؟ جلوی ما از انبارش داد ولی
ولی lcd قبل سونی هم اینطوری بود میزدیم برق میرفت رو قرمز ولی از خودش روشنش نکرده بودم.
ببخش اخر ببرسم که برای خودتم اولین بار برق زدی رفت رو چراغ قرمز با کنترل روشن شد یا نه اول باور بقل تل را زدی تا روشن شد؟
اینم دوباره بگم دکمه باور سمت راست تل بقلش مثل کاره کنترل میکنه یا بزنیم کلا خاموش میکنه تل که با کنترل دیگه کار نمیکنه تل؟
شب هم میخایم خاموش کنیم رو چراغ قرمزه محافظ بزنیم خاموش بشه مشکل نداره؟ یا اگه دکمه کنارش کلا خاموش میکنه اول اونو بزنیم بعد محافظ خاموش کنم؟
دیشب که جراغ قرمز استند بای بود محافظ خاموش کردم مشکل داشت کارم بد بود؟؟
میشه عکس با فتو برا درست کنید تا تست کنم