سلام
بهترین منبع و کتاب تست برای مدار الکتریکی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی چیه
خیلی از مجموعه های معرفی شده رو نگاه کردم اما توی هیچ کدومش اصلا از
این درس که برای گرایش هوش مصنوعی صحبتی نشده بود
Printable View
سلام
بهترین منبع و کتاب تست برای مدار الکتریکی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی چیه
خیلی از مجموعه های معرفی شده رو نگاه کردم اما توی هیچ کدومش اصلا از
این درس که برای گرایش هوش مصنوعی صحبتی نشده بود
سلام
من دنبال سوالات و تست های کارشناسی ارشد ریاضی می گردم اگر کسی لینک یا فایلی دارد لطفا معرفی کند
بفرما:(مال سال 85)
کد:http://web.1asphost.com/mohammadsaed/arshad_1385_E.pdf
سلام رفقا شما از منابع کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی فراگیر پیام نور وشهریه اش اطلاع دارین ؟:10:
سلام
جزوه درس اصول کامپایلر و زبانهای برنامه سازی رو میخواستم(برای کنکور ارشد)
کسی داره؟
ممنون
سلام. من کاردانی کامپيوتر دارم ولی امسال کارشناسی گرافیک شرکت کردم.
می شه سوالای عملی درس طراحی کنکور کاردانی به کارشناسی رشته گرافیک رو برای من بذارید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستای دیگه هم هر جور اطلاعاتی می تونن راجع به آزمون عملی کاردانی به کارشناسی گرافیک به من بدن ممنون می شم.
من از کسایی که توی حوزه ام بودن پرسیدم ولی بعضی ها می گفتن آزمون عملی برگزار نشده!!! آره؟؟؟
خيلی نياز به کمک دارم. یادتون نره. مرسی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
من از وقتي كه اين كنكور لامسب رو دادم هنوز نتونستم سوالات كنكور فني حرفه اي1387 رو پيدا كنم
همه رشته ها هست بجز اين فني حرفه اي سازمان سنجش اعلام كرده بود بعده 2ساعت ميزاره ولي اعلان من كه 4/5/1386 دادم كنكور رو وامروز كه 26/5/1387 هست تو سايت نيست:41::41::41::41::41:
و همه سايت ها رو زيرو رو كردم نيست كه نيست
از دوستان ميخوام اگه ميشه دفترچه سوالات كرداني 1387 كامپيوتر رو بزارن(هم تخصصي-هم عمومي )
يه دنيا ممنون ميشم
اينم نشون ميده فرق ميزارن ديگه چكارش ميشه كرد (ما هم ميتونيم به يچه هاي p30worldبگيم همين جز اين چاره اي نداريم)
به اميد اينكه دوباره تكرار نشه :46::46::46::46::46:
يا علي
ممنون میشم اگه کمی بیشتر توضیح بدی بطور مثال تهران زبان انگلیسی کارشناسینقل قول:
سلام به همگی.من برای کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد رشته برق قدرت میخونم.میشه یه کتاب خوب برای درس فیزیک الکتریسیته و مغناطیس معرفی کنید و همین طور برای کارگاه برق صنعتی؟خودم فیزیک مدرسان شریف دارم ولی اینقدر فرمول داخلش نوشته و شلوغله که ادم میترسه کتابرو حتی باز کنه!!!!!!!!!!!
میخواستم یه کتاب خوب برای الکترونیک معرفی کنید (کارشناسی ارشد).