با سلام
می خوام تا 1500 تومان یه تلویزیون بگیرم (سامسونگ، الجی یا سونی) برای حال به مساحت 50 متر با روشنایی نسبتا زیاد. سایزشم از 37 به بالا. سه بعدی نباشه. اسمارت اگه نشه عیبی نداره اما اگه شد بهتر.
با تشکر
Printable View
با سلام
می خوام تا 1500 تومان یه تلویزیون بگیرم (سامسونگ، الجی یا سونی) برای حال به مساحت 50 متر با روشنایی نسبتا زیاد. سایزشم از 37 به بالا. سه بعدی نباشه. اسمارت اگه نشه عیبی نداره اما اگه شد بهتر.
با تشکر
42LV37100 ال جی حدود یک و 400 هست اسمارت هم هست.نقل قول:
البته "37 LV55000 حدود 1،300 و "42 حدود 1،600 که ال ای دی، اسمارت و.... همچنین کنتراست بالاتری نسبت به مدل LV37100 که smhsh121 معرفی کردن داره :46:نقل قول:
با توجه به اینکه میخوای یه بودجه خوب برای خریدت بذاری و کیفیت تصویر عالی و سایر امکانات تلویزیون برات مهمه ، روی تلویزیون led شارپ مدل le8300x شک نکن .نقل قول:
با توجه به اینکه این تلویزیون پنل ژاپنی داره و مجهز به تکنولوژی کواترون هست ، کیفیت تصویر فوق العاده ای داره و کیفیت تصاویر سه بعدیش هم عالیه .
سایر مشخصات :
مجهز به پانل LED ژاپني
داراي تيونر ديجيتال داخلي ----T
پانل چهار رنگ RGB+Y (كواترون)
Full HD 1920 x 1080
نسل دهم پانل با تكنولوژي UV2A
مگا كنتراست
قابليت پخش فرمت Divx به صورت HD
طراحي بسيار باريك و زيبا
توان مصرفي فوق العاده پايين
داراي عملكرد ECO جهت صرفه جويي در مصرف برق
كنترل هوشمند خاموش شدن دستگاه در هنگام عدم دريافت سيگنال
تبديل تصاوير 2 بعدي به 3 بعدي
قابليت نمايش عكس با فرمت : JPEG,MP
قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
قابليت پخش تصوير با فرمت : mp4, mkv, avi, mpg, mpeg, ps, ASF, MOV, WMV
ساپورت فرمتهای پخش usb اش هم خیلی خوبه و اکثر فرمتها رو ساپورت میکنه .
قیمتش الان حدود 2490 تومن هست .
به نظر من چون در کنار کیفیت تصویر خوب tv دوامش هم برات مهمه سراغ تلویزیونهای ژاپنی برو مثل پاناسونیک ، شارپ و ... سونی هم خوبه ولی چون قیمت مدلهای ژاپنیش خیلی بالاست و امکانات جانبیش مثل ساپورت انواع فرمتها توسط usb اش ضعیفه خریدش خیلی به صرفه نیست . درمورد این مدلهایی که گفتی مقایسشون کار جالبی نیست چون ویژگیهای خیلی متفاوتی باهم دارن . مثلا" EX720 توی امکانات جانبی خیلی ضعیفه و کیفیت 3d خوبی نداره و le830 ژاپنی هست و امکانات جانبی خوبی داره و یه تکنولوژی منحصر به فرد شرکت شارپ که همون تکنولوژی کواترون هست رو داره پس منطقیه که قیمتش از اون مدلهایی که معرفی کردی بیشتر باشه . تلویزیونهای LG هم عینک 3d بهتری نسبت به بقیه مدلها دارن ولی به دلیل کیفیت تصویر خاص و رنگهای تند و غیر طبیعی که تلویزیونهای lg دارن ، مناسب سلیقه های خاصی هست و کساییکه که از دیدن تصاویر زنده و با رنگهای طبیعی لذت نمیبرن از دیدن تصاویر lg لذت خواهند برد .نقل قول:
دوستان بين دومدل 40d5550 سامسونگ (1380000تومان)و 34000 ال جي (1256000تومان)
كدوم رو صلاح ميدونيد
راستي نتونم پاناسونيك بگيرم پلاسماي بقيه ماركها رو تاييد نداريد؟؟؟چون شخصا خيلي اعتقاد به پلاسما دارم و مصرف برقش هم مهم نيس اما ميبينم وقتي صحبته پلاسماس فقط پاناسونيك ميگين
پلاسماهای سامسونگم خوبن فقط اگه پلاسمای d8000 و d7000 و d6000 بتونی گیر بیاری خوبن بقیه مدلاشم خوبن ولی به جز این سه تا که اسم بردم بقیه مدلای سامسونگ تصویرشون زیر نور زیاد جالب نیست البته اینم بگم که همون مدلای ارزون پلاسمای سامسونگم تصویرش زیر نور کم ال ای دی رو میترکونه واسه همین باید ببینی خونت نورش زیاده یا کمه اگه کمه میتونی یه پلاسمای ارزونم بخری.
ممنونم از جوابتون
اين مدلها رو نمايندگي كه نگا كردم نداره
با سلام، من دوستم میخواد یه تلوزیون 32 یا 36 تا حداکثر یک ملیون تومن بخره میخواستم دوستان یکم راهنمایی کنند چه مارک و مدلی بهتره الان،من خودم یکم تحقیق کردم دیدم ال ای دی و پلاسما خوبن فقط نمیدونم کدومشون بهترن،از چند نفر شنیدم گفتن ال ای دی راحت رو صفحش خش بر میداره،ایا همچین چیزی درسته یا نه ؟
لطفا کمکم کنید
تلویزیون تا 2 میلیون تومان چه برندی و کدوم مدلش را بخرم صرفا 3D باشد اگر هم نشد led یا پلاسما
ممنون