خدایی تا خالا تصویره ال جی و شارپ رو از نزدیک دیدی یا یه چیزی تو اینترنت خوندینقل قول:
داری دقیقا برعکس میگی عزیز
چون ما هردوش رو داریم
شارپ le830 , ال جی LW98000
خدایی تا خالا تصویره ال جی و شارپ رو از نزدیک دیدی یا یه چیزی تو اینترنت خوندینقل قول:
داری دقیقا برعکس میگی عزیز
چون ما هردوش رو داریم
شارپ le830 , ال جی LW98000
اینجا تا به حال دیدم چند بار بحث شده که 4 رنگ بودن و 3 رنگ بودن باعث برتری کیفیت تصویر نمیشه و ژاپنی یا کره ای بودن پنل نیز همچنین. رنگ تند و غیر طبیعی هم اینجور نیست که بگیم یه پنل نافشو با رنگ غیر طبیعی بریدند چون با کالیبراسیون و انتخاب گزینه استاندارد تصویر میشه به رنگ طبیعی رسید.نقل قول:
اگر کسی در مغازه خواست تصاویر رو با حالت طبیعی ببینه باید به فروشنده بگه به جای قرار دادن تصویر روی مد پویا (درخشان یا ...) اونو رو حالت استاندارد قرار بده.
به نظر من اگه سه بعدی بالای %70 براش مهمه حتما" شارپ بگیره . ئظا عزیز واقعا" به نظرت le8300x از چه نظر چنگی به دل نمیزنه ؟!!! به خاطر کیفیت بی نظیر تصاویرش و نمایش زیبا و طبیعی رنگهاش و به خصوص رنگ زردش ؟!!! یا به خاطر کیفیت صدای خوبش ؟!!! یا قابلیت پخش اکثر فرمتها توسط usb اش ؟!!! یا به دلیل مرغوبیت پنل ژاپنیش هست که به طور مستقیم توی کیفیت تصاویرش تاثیر گذاشته ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداشه گلمنقل قول:
شنیدن کی بود مانند دیدن
اولا که همه میدونن چیزی به نام پنل زاپنی وجود نداره
ثانیا 3 رنگ اصلی بیشتر نیست حالا این رنگ زرد چه تاثیری داره ما که چیزی نمیبینیم
به جز غیر طبیعی کردنه رنگها و لعابه بیشتر تو رنگهای قرمز و طلایی ( غیر طبیعی )
با صدای خوبش موافقم که یاماها بهش حال داده ولی اونم عملا بی فایده هست
چند درصد دیدی الان سینما نداشته باشن
ما که هم ال جی هم شارپ رو صداش رو قطع کردیم و از سینما صدا میگیریم
چون هر چقدرم که خوب باشه به پای سینما نمیرسه
تو پخش فرمتها هم خوبه ولی بازم به ال جی نمیرسه
سه بعدیش هم که کلا تعطیل هست
هم سایه و هم لرزشش بیش از حد هست
دوستان به خدا من اگر حرفی میزنم دیدم که میگم
درسته خیلی تو سایتهای خارجحی نقد ها رو میخونم ولی تا یه چیزی رو ندیده باشم قطعی راجع بهش نظر نمیدم
یعنی هیچ کس نمیدونه مشکل چیه؟نقل قول:
چند اینچ میخوای ؟ و اینکه چه جور تصویری رو می پسندی و چه ویژگی هایی توی tv برات مهمه ؟نقل قول:
ئظا جان یعنی چی آخه پنل ژاپنی وجود نداره ؟!!! خوب پنل هم مثل هر جنس دیگه ای ممکنه ژاپنی باشه یا کره های یا چینی یا .... و حتما" تفاوت مرغوبیت هم دارن و به همین خاطر یه سری tv ها مثل hx925 sony کیفیت تصویرشون بینظیره و قیمتش بالاتره و یکی مثل sonyEX720 یه tv متوسط و با قیمت مناسبه .نقل قول:
در مورد تکنولوژی کواترون چیزی که من میدونم و با دیدن تصاویر تلویزیونهای مجهز به تکنولوژی کواترون بهم ثابت شده اینه که افزایش رنگ زرد به سه رنگ اصلی دامنه رنگهای tv رو افزایش داده و طبیعتا" یه سری رنگها رو به واقعیت نزدیک تر کرده و موجب نمایش رنگهای طبیعیتر و واقعی تر شده . مثلا" رنگ زرد آن واقعا" زرد و طبیعی شده و توی مقایسه با یه tv دیگه به راحتی میشه لذت مشاهده رنگهای le8300 رو احساس کرد و اینکه کسانیکه تصویب تکنولوژی کواترون رو انجام دادن حتما" یه ایده و تفاوتی رو احساس کردن که اینو تایید کردن و به عنوان یه تکنولوژی به ثبت رسیده !
در مورد سینما باید بگم که واقعا" هستند کسانی که سینما ندارن و ... ولی در هر صورت داشتن یه امکانات خوب توسط tv به طور مستقل یه مزیت هست و نباید به این فکر کرد که مثلا" چون player داریم ساپورت فرمتهای پخش شده توسط usb تلویزیون برامون مهم نیست و یا میشه با خرید دستگاه dvbt نبودن گیرنده دیجیتال رو در Tv توجیه کرد و یا .... چون تک تک این پارامترها الان برای مردم مهم شده .
من هم مثل تو دوست خوبم معتقدم تجربه شخصی و سلیقه افراد و مشاهده از نزدیک tv خیلی مهمه ولی در عین حال نمیشه از نقدهای خوبی که توی flatpanelsو ... در مورد شارپ شده چشم پوشی کرد ...
به هر حال ممنونم از نظراتت و در نهایت میگم مشاهده نزدیک تصویر و سلیقه افراد توی خرید مهمترین فاکتور انتخابه .
دوستای خوبم همگی موفق باشین :)
راجع به خرید hx925 sony اصلا" شک نکن . هم از نظر کیفیت قطعات و کیفیت تصویر و امکانات بهترینه و هم اینکه این tv ظاهر بی نظیری داره و واقعا" با خیلی از tv ها از هر نظر قابل قیاس نیست و برای کسانیکه مشکل بودجه ندارن یکی از بهترینهای بازاره .نقل قول:
راستش من خودم باشم توی خرید Tv اونهم با این هزینه که ریسک رو بالاتر میبره خرید با گارانتی رو ترجیح میدم چون اینطوری میشه با خیال راحت از هزینه ای که کردی استفاده کنی و نگران نباشی . ضمن اینکه بعد از افزایش قیمت دلار و این نوسانات اخیر تفاوت قیمت تلویزیونهای گارانتی دار و بی گارانتی خیلی کمتر از قبل شده .
نقل قول:نقل قول:آقا در مورد اين بحثا بايد بگم كه خودم داره خيلي چيزا دستگيرم ميشه دمتون گرم . اما يه سري چيزا رو هم خودم اضافه كنم !نقل قول:
ببيتيد پنل ژاپني رو كه دوستمون گفت بله منم اعتقاد دارم هست وگرنه چرا سوني يا پاناسونيك تو معرفي مشخصات محصولاتشون نميزنن ؟؟؟!!
دوم هم من به شخصه فكر نميكنم اختلاف خيلي زياد باشه ! كيفيت LED ال جي رو با گيرنده هاي ديجيتال ( ونه ماهواره ) ديدم خيلي خوب بوده . شارپ رو نه هنوز . اما مطمئنم تو ماهواره چنگي به دل نميزنن دليلش رو دقيقا نميدونم . البته همه تلويزيونها اينجورين . تو ماهواره تلويزيون لامپي بهترين عملكرد رو داره !!! يه جورايي مثل گيم !
ولي خب من ميخوام نسبت به پولي كه ميدم بهترين انتخاب رو داشته باشم و تعصب خاصي هم روي برند خاصي ندارم ! چون اختلافها فوق العاده كم شده !!!!
بنظرم دلیل اینکه در مشاهده ساتلایت کیفیت پایین بنظر میرسه واسه این هست که فرستنده هاشون خوب نیست و همینکه این شبکه ها خودشونم زورشون میاد پول اضافی خرج کنن و دومین مورد هم این هست که اکثر مردم ----- های قدیمی دارن .. الان باید ----- اچ دی بخرین