[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک بهبارسایی های عزیز...
اظهار تاسف برای نبودن فرهنگ پذیرفتن شکست...
تبریک :40:
کاپیتان آقایی میکنه. هر دو گل مسی حرف نداشت.
خشونت رئال هم سر جاش بود. پا گذاشتن عمدی مارسلو روی پدرو که زمین افتاده! پپه با کف پا میره برای ساق آلوز! آدبایور دو دستی تو صورت بوسکتس میزنه! ...
سروش ممنون
هنوز فکر می کنی جاودانی طرفدار بارساست؟! :31:
هه چه سریع پست پاک می کنن :27:
بارسلونا دوست داره پاس کاری کنه حتی اگه به قیمت باختش تموم شه. یک روشه و کاملا محترم. ولی این ادا و اطوارهای تهوع آور دیگه چیه؟ پدرو از 30 متری دورخیز می کنه و بدنش رو به بازیکن رئال مادرید میزنه بعد صورتش رو میگیره تا داور به مدافع رئال کارت نشون بده. سرخیو بوسکتس مشابه نمایش پارسال رو اینجا تکرار می کنه، با این تقاوت که این بار اصلا دست بازیکن رئال به صورتش برخورد نکرد! دنی آلوز به 20 متری محوطه جریمه که میرسه بلافاصله خودش رو روی زمین میندازه و اگه داور خطا نگیره یه ربع روی زمین غلط میزنه. واسه هر برخورد چنان ژست میگیره آدم فکر می کنه جانباز 70% شده. ماسکرانو پای په په رو شوت می کنه داور کارت قرمز نشون نمیده - که به نظر منم کارت قرمز نداشت - و اونوقت په په واسه صحنه ای که توپ به وضوح در اون حضور داشت و به قصد توپ حرکت کرده بود مستقیما اخراج میشه تا مسی فضا برای بازی پیدا کنه. این اسمش فوتبال نیست، یه نمایش زشت و کثیفه. نمایشی که 10 سال پیش کشورهای عربی انجام میدادن و حالا به ایالت کاتالان صادر کردن.
من این فوتبال رو دوست ندارم. ترجیح میدم نبرد تاکتیکی پورتو و ویارئال رو نگاه کنم تا تمارض های پدرو، بوسکتس، آلوز و دیگر بازیگران کاتالان. حضور امثال پدرو و دنی آلوز واسه من کافیه تا از یک تیم بدم بیاد. حتی اگر اون تیم تیم ملی ایران باشه!
داور بود كه باعث شد شما ببرينقل قول:
متن بالا رو بخون
قیافه ی جاودانی و تقوی هم خیلی دیدنی بود .
مثل تموم رئالی ها اگر کاردشون می زدی خونشون در نمی یومد.
هیچ حرفی از حرکت زیبای افلای و گل بسیار زیبای مسی هم نزدند واقعا...
نقل قول:
زمانی که رئالی ها خطاهای بسیار خطرناکی انجام می دهند باید منتظر چنین رفتار هایی هم باشند.
فکر کنم شما فوتبالی رو دوست دارید که استخوان بازیکنا وسط زمین قلم بشه.:41::41::41:
اربلوا خطای سد کرد یا پدرو خودش رو به اربلوا زد؟؟؟:18::18::18:
په په به قصد توپ رفت؟؟؟:18::18::18:
یوسفی و جاودانی و تقوی هم به وضوح طرف رئال بودن...:27:
یوسفی نیمه اول میگه پدرو خودش رو به اربلوا زده یا بوسکتس بیخودی صورتشو گرفته:18::27::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان من عكسارو ببينيد
بقول اون دوستمون هنوز پاش به دني آلوز نخورده دني جون شما احساس درد ميكنه
خود بخوان قصه ي ..........
اقا مبارکا باشه ...
دلم میخاد حرفای مورینیو رو بشنوم ببینم اینبار چه بهونه ای داره...