نقل قول:مجموع اون سه تا اپیزود Fault Line هست اما تکمیلتره.نقل قول:
Printable View
نقل قول:مجموع اون سه تا اپیزود Fault Line هست اما تکمیلتره.نقل قول:
با اینکه بازی هنوز در مراحل ساخته، ولی شدیدا از هر نظر قوی عمل کرده!
صدا گذاری و گرافیک حرفی برای گفتن باقی نمیذاره، انصافا گیم پلی بازی هم خیلی نفس گیره!
این دموی آخر واقعا عالیه، پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش!
من خودم کشته مرده صحنه ای شدم که کاراکتر به بالا نگاه میکنه و باران پوکه های مسلسل هلی کوپتر داره میریزه پایین، صحنه واقعا حماسی است.
من که یاد فیلم " سقوط شاهین سیاه " افتادم!
تو تریلر یه جاهایی هوش مصنوعی شوت میزنه انگار!طرف انگار نه انگارش که داره بهش تیر میخوره!خدا کنه اینا رو درست کنن زمان عرضه بازی...
اون ایرانیه هم کلآ شبیه افغانیاست تا ایرانی!4 تا ریش و سبیل میزاشتن بهتر بود : دی
ولی در کل بازی واقعآ پروفشنال همه ی قسمتهاش ساخته شده.فعلآ فقط منتظرم یک تریلر از مرحله تهران ببینم!
تریلرهایی که تو ایران هست رو لطفاً لینک یوتیو ب بذارین مرسی
من تریلر 1.7 GB رو دانلود کردم عجب کیفیتی داره تریلره!!!:18: بازیشم که دیگه نیاز به تعریف نداره!:10:
توی باکس شات بازی چند تا هواپیما هم اون بالا هست.فقط سوار هلی کوپتر می شه یا هواپیما هم داره؟:11:
تو ویدئو یه جا نشون داد که هواپیما رو داشت کنترل می کردنقل قول:
توی باکس شات بازی چند تا هواپیما هم اون بالا هست.فقط سوار هلی کوپتر می شه یا هواپیما هم داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی شبیه بازی igi هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا کسی لینک این ویدئو 12 دقیقه ایی رو از Gamespot نداره؟!!
به نظرم این بازی رو پیسی می ترکونه و اگه از دایرکس 11 پشتیا نی کنه دیگه بقیعه حرفی برای گفتن نداره منتظرم تا این بازی بیاد