اروپايي نيستنقل قول:
اگه باشه چي پشتش نوشته
و اگر آسيايي باشه هيچ كدام از اين مطالب به دردش نمي خوره؟
Printable View
اروپايي نيستنقل قول:
اگه باشه چي پشتش نوشته
و اگر آسيايي باشه هيچ كدام از اين مطالب به دردش نمي خوره؟
-اگر اروپايي باشه اسلواكي زده پشت پنلنقل قول:
در غير اينصورت مالزيا و يا سامسونگ خورده
-نه عزيز pvr كه در هيچ مدلي كه اين اطراف پيدا ميشه نيست
-----t هم تنها در سري هاي 6-8 هست
سلام دوستان
من مجبور شدم از طریقه منو مخفی ال سی دی ریست فکتوری کنم حالا منو هاش همه رنگشون سفید شده و زبان دستگاه هم انگلیسی و فرانسه شده چی کار کنم تا منو ها بحالت اول بیاد.
ممنون
با سلام و عرض ادب
در صورت امكان بنده رو راهنمايي بفرماييد كه اين گزينه region در منو مخفي در كدوم قسمت قرار دارد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكس مربوط به يكي از پست هاي همين تاپيك ميشه كه در رپيد شير آپلود كرده بودند
فكر كنم مدل دستگاه ايشون 6960 بود
و مدل دستگاه من 6900 هست
-براي تغيير زبان ومنطقه بايد وارد منوي مخفي بشين وتغييرات local set رو روي ايران بگزاريدنقل قول:
-براي بعضي مدل ها فعال هست وفقط بايد وارد منوي مخفي بشين
-براي بعضي مدل ها فعال نيست كه بايد hotel mode رو در ابتدا روشن كنيد
-در صفحه اول اين تاپيك كامل با عكس خدمت دوستان ارائه شده
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
-صفحات اوليه رو مطالعه كنيدنقل قول:
c6900 همون c6960 هست
حسینی جان این قضیه تغییر مدل به مدل بالاتر برای hdtv منم صدق میکنه؟ la40b550 ؟ خطرات چی هست؟نقل قول:
نوشته شده توسط t_tanhayam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بعضي سري ها فعال هست و Usb قابليت اجراي movie رو داره
-ولي در سري هاي قديمي تر خير كه راهش هم تغيير مدل به b7000 هست منتها مسئوليت اون رو بايد خودتون به عهده بگيريد
-عزيز معمولا براي سري هاي b6000 اينكار و ميكردند كه ارتقا پيدا كنه به B7000 براي اجراي فرمت هاي قابل اجرانقل قول:
-منتها براي بقيه مدل ها متاسفانه فايده اي نداره و خطراتي مثل از دست دادن Usb پنل و ... بهمراه داره
سلام
من امروز یک سامسونگ 40C585 خریدم وقتی که روشنش کردم و کانال ها رو گرفتم یک منوی شفاف باز میشه در مورد ALLShare و ٍEnergy Save و... چند خط نشان میده. چطوری میتونم که این گزینه رو غیرفعال کنم؟؟؟
مرسی
آقا آبي -درود بر شما
نحوه وارد شدن به منوي مخفي سامسونگ B650 وفارسي نمودن آنرا خواستم
با سپاس
-سلام ودروود عزيزنقل قول:
-وارد شدن به منوي مخفي مشاب هست براي سري ها
info=menu=mute=power
بعد قسمت لوكال ست و يا كشور رو بگزار روي ايران
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
-فكر ميكنم توي همين تاپيك يكي از دوستان مسير رو گفته بود خاطرم نيست كمي مطالعه كنيدنقل قول: