یعنی مدلهایی از سری 6 که سام سرویس آورده browser ندارن؟نقل قول:
اصلا تلویزیونی که امکان وب گردی و بروزر نداره، به خاطر چه امکاناتی اسمارت میگن بهش؟
کدوم مدل از سری های 6 سام سرویس بروزر دارن و چه قیمتی هستند؟
مدل های بدون گارانتی کدوم ها هستند؟
Printable View
یعنی مدلهایی از سری 6 که سام سرویس آورده browser ندارن؟نقل قول:
اصلا تلویزیونی که امکان وب گردی و بروزر نداره، به خاطر چه امکاناتی اسمارت میگن بهش؟
کدوم مدل از سری های 6 سام سرویس بروزر دارن و چه قیمتی هستند؟
مدل های بدون گارانتی کدوم ها هستند؟
دوستان بین C7000 و C6900 کدام را پیشنهاد میکنید با توجه به اینکه اختلاف قیمتی ندارند.
بیشترین استفاده من هم تصاویر ماهواره و تصاویر 2d هست.
C7000 در 2D بهتر از C6900 هست؟
C7000 بگیر بدلیل:نقل قول:
هرتز بیشتر
CMR بیشتر
کنتراست دینامیک بیشتر
c7000به دلیل 3بعدی بودن یه مزیت تقریبا بزرگ محسوب میشه،ولی تو تصاویر 2بعدی مطمئانا 6900بهتره:11:نقل قول:
نه اگه دقت کنید میبینید که پایین D7000 و روبروی Micro Dimming نوشته Yes ، ولی پایین D7900 نوشته Micro Dimming Plus یعنی مدل D7900 علاوه بر MD دارای چیپMDP هم هست و یه مقدار بهتره که متاسفانه فقط هم در مدل های UNXXD7900 ، UNXXD8000 ، UN75D9500 موجوده.:41::41:نقل قول:
واقعا نمیدونم چرا سامسونگ MDP رو در مدل های UAXXD8000 و UEXXD8000 حذف کرده!!!!:41:
با سلام
یک نکته به همه دوستان بگم
همه دوستان تنها در مورد کیفیت تصویر سامسونگ صحبت میکنند و در مورد زیبایی خود قاب و بدنه صحبتی نمیشه.بنده قصد خرید مدل d7000 سامسونگ 2011 را داشتم ولی وقتی از نزدیک این مدل را دیدم به کل پشیمان شدم.در مدلهای tv سال 2011 قاب دور پنل میشه گفت حذف شده است یا نقره ای رنگ شده است که از نظر من بسیار زشت و بدون ابهت شده.در بازار 2011کوچکترین و زشت ترین tv ها سامسونگ میباشد بر عکس سال 2009 که زیباترین قاب ها را داشت.
سلام
خبری ا زمدلhigh end سامسونگ برای 2011 یعنی pnd8000 یا همون psd8000 نشد ؟
بین این مدل و st30 پانا کدومو پیشنهاد میکنید؟
نقل قول:بنظرم زیاد نمیشه به این اطلاعات موجود در اینترنت اعتماد کرد!!! از تجربه های اشخاصی که داشتند استفاده کنیم بهتره.نقل قول:
درسته هر دو مدل Micro Dimming دارند و یکیشون پلاس هست اما توی اون لینکی که شما از خود سامسونگ گذاشته بودید این مدل رو بدون Micro Dimming معرفی کرده. عجیبه.
[PHP]http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/television/smart-tv/UA46D7000LMXXY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification&su bsubtype=led[/PHP]
ولی خوب ظاهراً سری 7 2011 همه مدلهاش مجهز به Micro dimming هستند.
خب این کاملاً سلیقه ای هست. اولین مرحله در انتخاب tv ظاهر و بدنه هست که این دیگه نیاز به بحث و تبادل نظر نداره. هر کسی اول اگر ظاهر رو بپسنده در مرحله بعدی وارد تاپیک میشه تا راجع به مشخصات فنی تحقیقات کنه.نقل قول:
نظر شخصی من اینه که اتفاقاً مدلهای 2011 با قاب نازک طراحی بسیار مدرنی دارند و کم کم دارن به تلویزیونهای آینده که مهمترین ویژگیشون حذف المانهای غیر تصویری هست برای بیشترین تاثیر گذاری، نزدیک میشن. و شما مطمئن باشید شرکت چند ملیتی مثل سامسونگ برای طراحی هاش به غیر از دانش مهندسای طراحش از نتیجه نظرخواهی های مردمی و مشتریهاش بصورت گسترده استفاده میکنه تا ببینه بازار چه چیزی رو میپسنده.
اون زمان که من سری 6 رو گرفتم سری های 7 و 8 هنوز توی بازار نیومده بودند و الان پشیمونم که چرا یه مقدار بیشتر صبر نکردم.:20: البته خب مجبور بودم و از خریدم بسیار راضی هستم.
سام سرویس از سری 6 دو مدل داره که مدل پایینتر که 6940 هست browserنداره.نقل قول:
همه smart ها دارای SMART HUB هستند که در اونها امکاناتی نظیر نصب Samsung Apps ، قابلیت به اشتراگ گذاری از طریق شبکه های اجتماعی مثل google talk Facebook، ارتباط از طریق Skype. به اشتراک گذاری عکس و فیلم بصورت بیسیم با کاربری زیباتر، قویتر و راحت تر نسبت به مدلهای قدیمی. امکان مشاهده بعضی تلویزیونها از طریق وب و ... مشترک هست. در کل اصلا فکر نکنید که میتونه توی قابلیتهای اینترنتی جایگزین کامپیوتر بشه علی الخصوص توی ایران با این وضعیت اینترنت. بنظرم هنوز اولای راهه...
مدل D6960 سایز 46 فکر میکنم 2730 باشه.