(احساس حماقت ( فقط یه احمق میتونه کسی رو که براش ارزش قائله و دوستش داره دست بندازه ) متاسفانه گاهی این احساس رو دارم)
یعنی شما کسی رو دست انداختین؟
Printable View
(احساس حماقت ( فقط یه احمق میتونه کسی رو که براش ارزش قائله و دوستش داره دست بندازه ) متاسفانه گاهی این احساس رو دارم)
یعنی شما کسی رو دست انداختین؟
من کسی رو دست ننداختم ، ولی معشوق من اینطور فکر میکنه :sad: و منم به خاطر این خیلی احساس بدی دارم.نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
چند تا سوال تكراري
1-تا حالا پستي از سعيد رونالدو ديدي كه نظرتو جلب كنه؟ يعني تو ذهنت بمونه و شخصيت سعيد رونالدو رو با اون پست بشناسي و هر وقت اسمشو تو پي سي ورلد ديدي ياد اون پستش بيفتي؟
2-چرامن انقدر ادم بدي هستم؟
3-دوست داري نفر بعدي كه ميشينه اينجا سينا باشه؟
4-فكر ميكني اين تاپيك چقدر عمر كنه؟
5-بزرگترين سوتي رو كه دادي اينجا بنويس(با كسب رخصت از جناب رامبد)
آقا سعید این که همش تکراری شده که :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
1 . پست خاص یادم نیست و بیشتر نظری که در مورد بحث های اجتماعی داشتی برای من جالب بوده و اینکه بعضی وقتا به مدیرا گیر میدی ;) ( دومی بیشتر یادم مونده )
2 . مگه بدی ؟ :ohno: :blink: آدمایی که خودشون اصرار دارن خوبن رو کسی باور نمی کنه ، حالا که تو خودت میگی بدی وای به حالت ( جدی میگم : یه کم خودتو تحوبل بگیر )
3 . اصلا فکر نمی کنم که آقا سینا روی این صندلی بشینن ، مصاحبه ای رو که سوال هاش از قبل مشخص میشه قبول نکردن ، حالا اینجا که واقعا سخت تره
نکته --> نظر شخصی ایشون کاملا محترمه و کسی حق انتقاد نداره که چرا مصاحبه نمی کنن یا از این حرفا ( من خودم هم تا حالا اطلاعاتی از خودم تو نت نداشتم و با اسم مستعار و مسخصات غیرواقعی ثبت نام میکنم :cool: )
4 . حالا حالا هست ، البته اگه قانون شکنی نکنیم
5 . چند ماه پیش که یکی از سیستم هام ویندوزش به هم ریخته بود با هیچی بالا نیومد ، منم خواستم با فلاپی بوت ردیفش کنم. البته منظور از فلاپی بوت یه فلاپی بود که با گزینه سوم دستور فرمت فرمتش کرده بودم. Create an MS-DOS startup disk :blush:
اين افرادي رو كه نام ميبرم از 100 بهشون نمره بده. ملاك نمره دادنت به سليقه خودته. به هر ويژگيشون كه دوست داري نگاه كن فقط يه عدد بذار جلشون و سعي كن بدون توضيح باشه
sina
meisam
mafia
mehdi_best
M E H D I
wookman
nashenas* (همون اشكان)
vorojax
k@vir
behroooz
bb
saviss
monica
saeid_ronaldo
2-از چه كسي بيشتر از همه متنفري؟
3-اگه فردا بيان بهت بگن به جاي سينا همه كاره اين سايت باش خوشحال ميشي يا ناراحت؟
4-اگه در مورد بالا فردا بهت بگن بيا رئيس جمهور باش؟
5-اگه عاشق يه كسي باشي. اون وقت اون با انجام دادن چه كاري تورو از خودش متنفر كرده؟
6- به نظرت سوالام چجورين؟
بازم سلام
امیدوارم خسته نشده باشین :)
یه سوال:
تا حالا به سوختن یه چوب کبریت نگاه کردین؟ :blink:
با سلام
به سوال اول نمیتونم جواب بدم ، اگه موردی رو مشخص میکردین شاید ;)نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
از آدم روغگو و دغل - کسی که کلی وقت براش بزارم و حرفی رو براش بزنم و دوباره همونو از من یا کسی که نزدیک من باشه بپرسه :angry:
خوشحال میشم که منو لایق بدونن ولی مدیریت همچین سایتی خیلی سخته ( همینجا از تمام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکر میکنم و خسته نباشید بهشون میگم :) حالا بعضی هاشون بشتر ;) )
:blink: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه قحطی آدمه برای اون سمت؟ یا قحطی کار برای من ؟ :blush:
هیچ کاری نمیتونه منو نسبت به کسی که عاشقش هستم دلسرد کنه :wub: چه برسه به تنفر :blush: :happy:
مثل سوال هایی که یه مجری صندلی داغ تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از یه صندلی نشین میپرسه.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
ممنون ، فعلا که خسته نشدم ;)
بله ، برام جالبه تو آخرین لحظه های عمرش وقتی که فهمید داره تموم میشه با آخرین امید تقلا میکنه و اطراف خم میشه که آتیش به جون یکی دیگه بزنه ( اما با دیدن سوختن کامل یه کبریت احساس خوبی ندارم ، شروع و تموم شدن یه عمر !! )
اولیش یه کم بدجنسی داره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ضمنا همین جا میپرسم از مدیرا که ایا توی این تاپیک حق داریم در موردشون نظر بخوایم یا نه؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-اگه قرار بشه یکی از مدیرا به انتخاب خودت روی این صندلی نزول اجلال نمایند بهتره کی باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-از مولانا خوشت میاد؟خودشو نمیگم ها شعرهاشو میگم
3-چه خواننده هائی رو دوست داری وچرا؟
4-چه فیلمی رو همیشه به یاد داری(یابهتره بهت بگم چه فیلم هایی رو بیشتر برات بیاد موندنی هستند)چرا شم خواستی بگو
قربانت
با سلام
1 . شاید جناب M.R.M خیلی دوست دارم با ایشون بیشتر آشنا بشم ( همشهری هم هستیم - کرجی هستیم ) و جناب rootnt مدیر انجمن لینوکس هم همینطور ، شاید هم آقای مافیا :blush: افتخار سوال پیچ شدن رو بدن.نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
2 . حقیقتش من شعرهای مولانا رو نمی فهمم ( درک شعری بالایی ندارم ) اما بیشتر از حدی که می فهمم دوست دارم.
3 . بیشتر اونایی که آهنگ جمبل نمیخونن ;) و بیشتر هم قدیمی ها از این دهه 90ی ها خوشم نمیاد ( هایده - گوگوش - سیمین - ویگن - قمیشی - فرامرز - فرهاد و خیلی های دیگه :blush: )
4 . فیلم کنستانتین بیشتر تو دهنم مونده ، نظرم رو نسبت به دنیای ماوراء کمی تغییر داد. ( هر چیزی که به ماوراء الطبیعه یا بهتره بگم متافیزیک مربوط بشه دوست دارم ) از فیلم های این سری و ژانر وحشت بیشتر لذت میبرم.
ممنونم
منهم با بعضی از حرفات موافقم
درمرد مولانا هم ..........تا سه شنبه وقت داریم؟
یه موقع که با پارتنرت تنهائی از غزلیات شمس با صدای بلند(دادنزنی ها)
بخونش .........بعدش هروقت خواستی جواب بده
مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدم............دولت عشق امدو من ....پاینده شدم
یار توئی غار توئی ........
یه کمی بخون بعدش بهم بگو چطوره؟
راستی خیام چی؟ باحاله؟