تمام برنامه های مورد نیاز مثل بازی و برنامه های کاربردی و اجتماعی و ... توی یک برنامه به نام بازار یا ایران اپس جا داده شده که شما میتونید از توی این بازار یا ایران اپس برنامه هاتون رو دان کنید.نقل قول:
نه n8 آندروید نیست.
Printable View
تمام برنامه های مورد نیاز مثل بازی و برنامه های کاربردی و اجتماعی و ... توی یک برنامه به نام بازار یا ایران اپس جا داده شده که شما میتونید از توی این بازار یا ایران اپس برنامه هاتون رو دان کنید.نقل قول:
نه n8 آندروید نیست.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم سایت "اسکای اپس" رو بهتون معرفی کنم. تو گوگل سرچ کنید.
and-apk.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب انصافا apptrackr.org شاهکاریه واسه خودش و واسه اندروید هیچ مرجعی به کاملی اپترکر ندیدم. :دی
سلام
من اینترنت پرسرعت 2 مگ دارم ، آیا راهی هست که بتونم از اینترنت کامپیوترم بر روی موبایلم هم استفاده کنم؟
مودم من روی کارت شبکه وصل هست ...
ساده ترین راه تکنولوژی وایرلسه
آخه مودم من معمولی هست و روی کارت شبکم نصب هست !
سلام
شما می تونید با خرید یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارزان قیمت کامپیوتر خودتون رو به وای فای مجهز کنید.
سلام دوستان من اگر به هر دلیلی مودمم خاموش شه دیگه وایفای گوشیم اونو نمیشناسه اوایل یه نیم ساعت که مودم رو خاموش میکردم وقتی روشن میکردم میشناخت و اوکی بود ولی الان دیگه مودمو شب تا صبح هم خاموش گذاشتم ولی نمیشناسه. تو سرچش همه مودم هایی اطراف رو میشناسه ها ولی من بدبخت رو نمیشناسه و اینم بگم که مودم ایراد نداره چون دارم با وایفای لپتاب ازش استفاده میکنم تا بحال با دو تا چاچا من دقیقا همین مشکل رو داشتم . دوستان در رفع این مشکل کمکم کنین لطفا
سلام
دوستان مدتیه که هر کدی تو گوشیم میزنم، برای مثال گرفتن باقیمانده اعتبار، میزنه USSD Code is running ... و بعدش هیچ اتفاقی نمیفته!
تو بعضی فرومای خارجکی گشتم گفته بودن که mobile tracker رو باید غیر فعال کرد ولی مال من کلا غیر فعاله!!
کوشی رو هم factory reset کردم درست نشد