چند سوال در مورد وایلدفایر
سلام دوستان
بودجه من در حدود سیصد هزار تومن هست و در نظر دارم HTC Wildfire رو بخرم ولی برای اطمینان سوال هام رو مطرح می کنم.
1- سیستم عامل و CPU: چند سوال داشتم در مورد آندروئید. من جایی خوندم کارکردن با آندروئید مشکل هست و خیلی جاها نیاز به -- کردن و کارهای عجیب غریب داره. واقعا اینطور هست؟ مثلا میگن برای استفاده از بلوتوث، جی.پی.اس و حتی ارسال و دریافت اس.ام.اس فارسی در گوشی وایلدفایر نیاز به -- کردن گوشی هست! واقعا اینجوریه؟
سوال دیگه در مورد آندروئید این هست که قابلیت آپدیت شدن به ورژن 2.2 یا 2.3 رو داره و در این صورت وایلدفایر با توجه به cpu پایینش عملکرد خوبی خواهد داشت؟
2- در مورد دیسپلی گوشی. واقعا صفحه نمایش وایلدفایر خیلی بد هست؟ من جایی خوندم که نوشته بود با این دیسپلی ضعیف وایلدفایر امکاناتی مثل سیستم عامل به هیچ کاری نمیاد. مثلا میگن کارکردن با اینترنت در وایلدفایر جالب نیست. اگه توضیح بدید منون میشم. یا اینکه مثلا تصویر برنامه ها را کامل نشون نمیده؟
3- برای من فیلم برداری مهم نیست ولی عکاسی مهمه. کیفیت عکس چطور هست؟
4- ممنون میشم اگه در مورد امکان استفاده از جی.پی.اس بدون اتصال به اینترنت توضیح بدید. آیا جی.پی.اس وایلدفایر قابل مقایسه با برنامه Ovi نوکیا هست؟
5- به نظرتون گوشی رو با گارانتی بخرم با بدون گارانتی؟
ممنون از اینکه به سوال های زیاد بنده جواب میدید.