بله یه زمانی روی پارس این مارک رو انداخته بودم خیلی عالی بود.نقل قول:
الان از کیفیتاشون اطلاع ندارم. ولی به نظرم ایرانی بگیری کیفیتش بهتر باشه چون لااقل معلومه کجایی .
اون موقع گرفتم جفتی 60 و 40 تومن هم بابت تعویض دادم.
Printable View
بله یه زمانی روی پارس این مارک رو انداخته بودم خیلی عالی بود.نقل قول:
الان از کیفیتاشون اطلاع ندارم. ولی به نظرم ایرانی بگیری کیفیتش بهتر باشه چون لااقل معلومه کجایی .
اون موقع گرفتم جفتی 60 و 40 تومن هم بابت تعویض دادم.
سلام.گاز سوز کردن (LPG) پراید کار خوبی هست؟ کلا ضررهاش بیشتره یا استفادش؟چقدر درمیاد؟نزدیک خونمون هست کپسولهاش، کپسولی میشه 4 تومن.
من از یکی پرسیدم گفت با نصبش چیزی حدود 200 تومن البته مخزن دست دوم.پراید من مدل 90 هست . انژکتوره.کسی از دوستان پرایدشو LPG کرده؟
سلام.
نصب LPG رو باید دقت کنید تا با رعایت استاندارد انجام بشه تمام سیستم ها.
خطرش فقط هنگام پرکردن کپسول هست و مهمترین مزیتش طی کردن مسافت بسیار بیشتر نسبت به خودروهای دارای CNG
قدرتش هم بهتر از CNG هست .
فکر کنم نهایاتا تا400 هزار تومن ( گرون ترین حد ) هزینه داشته باشه.
فقط فضای صندوق عقب به میزان قابل توجهی کم میشه و در نهایت باید بگم سوخت گاز برای هیچ موتور جز EF7 تعریف نشده و به آلیاژ موتور آسیب میرسونه
پس در استفاده از سوخت گاز و بنزین دقت کافی رو داشته باشید یعنی همیشه از گاز به صورت 100% استفاده نکنید در کنارش بنزین هم استفاده کنید.
چرا فروش فوری 132 ندارن؟ امروز رفتم گفتن فقط از امانی ها می فروشیم، اونم نداریم:41::9:
کم پیش میاد برای محصولات پرتیراز سایپا خصوصا گروه پراید این اتفاق بیوفته.نقل قول:
از چندتا نمایندگی سوال کید احتمالا گیر میاد.
سلام من یک پراید مدل 80 دارم ما مدتیه که احساس میکنم ماشین روغن کم میکنه 3 ماه پیش روغن ریختم اما امروز دیدم روغن به درجه low رسیده اینم بگم که که ماشین دود نمیده و از اگزوز هم روغن نمیده و اینکه ماشین حداقل روزی 4 ساعت روشنه ! این مشکل حساب میشه ؟
چقد کم میکنه ؟ چه روغنی میریزید ؟ پر گاز رانندگی می کنید؟نقل قول:
کیلومتر خودرو؟نقل قول:
نوع روغن؟
و اینکه نوع روغن تو هوای به این گرمی بسیار مهمه.....
ببین اگه میخوای ماشینتو عمری سوار شی دوگانش نکن چون از عمره مفیدش به شدت کم میکنه البته استفاده مکرر از گاز یا ترکیبی گاز بنزین خیلی فرق میکنهنقل قول:
جفتش خطرداره اماره جفتشو دارم یه سمند ال پی جی توی پارکینگ نزدیک خونمون منفجر شد کله خونه اومد پایین یه 141 سی ان جی هم موقع سوختگیری منفجر شده اینو شنیدم
در کل اگه میخوای این کارو بکنی سی ان جی خطرش کمتره اگه هم ماشینتو دوس داری دوتا گاز که میزنی یه بنزین هم بزن
برخلاف نظر دوستان گاز cngخیلی برای موتور بهتر از بنزین است چرا (البته 10درصد قدرت اون کمتر از بنزین است)
چون در هنگام سوختن کربن کمتری تولید می کند و کربن باعث فرسودگی موتور می شود(روی بدنه داخلی موتور خط می اندازد)اونم شرطش اینه که موتور همیشه تنطیم باشه یعنی خودت بلد باشی نسبت گاز و هوا را تنظیم کنی تا به موتور فشار نیاد (همین فشار باعث خراب شدن موتور ماشین سنگین تر مثل نیسان و سمند و.. میشود)گاز کپسول بدون بیمه و خطرناکتر از گاز شهری استنقل قول:
گاز سوز کردن (LPG) پراید کار خوبی هست؟ کلا ضررهاش بیشتره یا استفادش؟
من خودم 5 سال پراید گاز سوز (cng)دارم فقط اول صبح که رگلاتور گرم نیست یه 5 دقیقه رو بنزین کار می کنه بقیه روز هم کامل رو گاز تا حالا هم شکر خدا هیچ مشکل موتوری نداشته