سلام دوستان
من يک Kdl-Ex700 46 خريدم
وقتی ميخوام فيلم از رو usb با زير نويس فارسی (فايل زير نويس پسوندش .SRT) هست ببينم ظاهراً فونت رو نميشناسه و
به صورت نا مشخص نشون ميده
آيا راهی داره که اين مشکل درست بشه ؟
Printable View
سلام دوستان
من يک Kdl-Ex700 46 خريدم
وقتی ميخوام فيلم از رو usb با زير نويس فارسی (فايل زير نويس پسوندش .SRT) هست ببينم ظاهراً فونت رو نميشناسه و
به صورت نا مشخص نشون ميده
آيا راهی داره که اين مشکل درست بشه ؟
با سلام
من یه 46ex710 دارم. مشکلم توی اتصال به کامپیوتر بوسیله کابل شبکه هست. من تلوزیون رو مستقیما با کابل به کامپیوتر وصل کردم.
تلوزیون ظاهرا به کامپیوتر شناخته میشه اما اجازه ساختن homegroup توی کامپیوتر به من داده نمیشه. شبکه هم به صورت Unidentifide نشون داده میشه. خیلی امتحان کردم. آخرین خطایی که داده مربوط به IPv6 هست. کسی می دونه این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟
می بایست از زیرنویس sub/idx (استخراجی از DVD) استفاده کنید یا اینکه زیرنویس رو با فیلمتون یکی کنید که این یکی نیاز به برنامه داره.نقل قول:
مطمئنید فایلهاتون divx هستن.؟نقل قول:
برای رجیستر کردن اون فایل ویدئویی رو دانلود و پخش کردید؟
ببینید من گفتم که اگر کدک درست باشه با تغییر پسوند میشه پخشش کرد.مثلا شما فایلهای DAT رو که از VCD میگیرید نمی تونید اینجا پخش کنید چون تلویزیون کلا این فرمت رو نمیشناسه ولی با تغییرش به MPg مشکل حل میشه .نقل قول:
این AVCHD هم نوعی کدک تصاویر HD هست که اتفاقا توسط خود سونی توسعه داده شده.
سلام
دوستانی که Ex710 یا Ex700 دارند ایا این مدلها هم مانندEx500 فیلمهای قابل پخش در usb را که رزولیشن پایین دارند کوچک نشان می دهد
برای من که کوچيک نيستنقل قول:
سلام . من دستگاهم رو ریست کردم . بعد از اون شبکه 6 رو دیگه نمیگیره . نگاه کردم همه شبکه ها روی channel 38 هستش فقط شبکه 6 روی channel 32 . ولی هرچه سعی میکنم این شبکه رو هم ببرم توی کانال 38 نمیشه و بعد از تغییر کانال از 32 به 38 دوباره به منو که میرم میبینم روی 32 هستش . البته من 3 تا ex700 دارم که هر 3 این مشکل رو داره . ممکنه کمک کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
چون این اولین پست من در سال جدید هست همینجا سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم.
برای رفع مشکل باید کانال تعویض بشه و همونطوری که گفتین مستقیما" نمیشه شما همونجا که می خوای کانال رو عوض کنی برو و scan up رو بزن تا کانال بعدی پیدا بشه و چک کن ببین شبکه 6 هم دریافت شده یا نه اگه بود تو اون ستون سمت چپ کانال 6 رو select کن و در قسمت سمت راست به اون شماره 6 بده و select کن.
راستی از 3 تا تی وی چطوری استفاده میکنی؟
سلامنقل قول:
بله من فایل رو از سایت گرفتم توی تلویزیون پخش کردم در قسمتی که قبلا توی تلویزیون کد داده بود الان می نویسه این تلویزیون رجیستر شده و دیگه کد نیست
در خصوص اینکه فایلمم دایوایکس هست با همین نرم افزاری که از سایت گرفتم و هم از نرم افزار کنورتور استفاده کردم و فایل رو به دایوایکس تبدیل کردم اما از یواس بی تنها فایلی که پخش میکنه همون فیلمیه که از سایت دانلود کردم برای رجیستر
بعد در خصوص تغییر فایل dat به mpg ایا باید از کنورتور استفاده کرد یا روش خاصی داره یا با ری نیم میشه این کار رو کرد میشه با جزئیات توضیح بدید
ممنون
منظور دوستمون این بوده که اگه کدک یکی باشه با تغییر پسوند درست میشه اما در غیر اینصورت کانورتر میخوادنقل قول:
دقیقا منظور همین بوده :10:نقل قول:
من وقتی می خوام کدک یک فیلم رو کنترل کنم،چون برای پخش روی windows 7 از Kmplayer استفاده می کنم، با استفاده از ALT+J پنجره ی Info رو میارم بالا و codec رو کنترل میکنم که چیه.شما هم همین کار رو بکنید ببیند کدک همون Divx هست؟