من یک حرفی اینجا نوشتم بدلیل نشر اکاذیب حذف شد
من اونو از خودم ننوشتم
از رئیس کمیته منشور اخلاقی نوشتم
Printable View
من یک حرفی اینجا نوشتم بدلیل نشر اکاذیب حذف شد
من اونو از خودم ننوشتم
از رئیس کمیته منشور اخلاقی نوشتم
نقل قول:
1-گله ارش كه به دسته رضا عنايتي خورد اگه گل نميشدم پنالت بود
2-اره راس ميگي بازي منصفانه نبود بايد جايه 4تا 8تا ميخوردين.اين مربيه الاغه ما اگه تيمو دفاعي نميچيدو تعويضايه مسخره نميكرد اون موقع سپاهان ديدين داشت
اره مخصوصا اون خطایی که منجر به گل 4 شد و بازیکن استقلال شیرجه زد خطا بگیرهنقل قول:
آره داوری که کلا به نفع سپاهان بود، مخصوصا صحنه ای که بنگر توپ رو گل کرد.
یا گلی که بنگر زدو داور نگرفت.
یا مجیدی که تکل زد و داور خطا به نفع استقلال گرفت که خود مجیدی تو کفش مونده بود چطور روش خطا شده
دروازه استقلال به تنهایی 4 دقیقه از وقت بازی را رو زمین خوابیده بود.حالا از دعواهایی که شد و بقیه که مصدوم میشدنو و گلها بگذریم.نقل قول:
و با اینکه حتی داور هم که با اونا بود و 6 دقیقه وقت تلف شده گرفت حق به حق دار رسید .
بازی حداقل 8-9 دقیقه تلف شده داشت
برد دیروز برد خیلی شیرینی برای ما آبی ها بود.حق بعضیارو کف دستشون گذاشتیم
تاج آسیا زد سپاهان رو ترکوند :27: نیمه اول که استقلال ترکوند و سپاهانی ها تا به خودشون اومدن دیدن 3 گل توی کیسشونه :27:
نیمه دوم ولی واقعا عجیب بود.وقتی بازی مساوی شد سرم داشت میترکید ولی خوشبختانه گل چهارم رو هم زدیم.از دست این برهانی آدم نمیدونه چی بگه :31: واقعا یه حرکاتی میکنه که آدم شاخ درمیاره :18: اگه اون توپ گل نمیشد :13:
گل سوم سپاهان هم صد در صد خطا بود و بنگر روی محمدی خطا کرد.اون توپ هم که کوشکی از روی خط برگردوند رو مطمئنم گل نشد
در کل بازی زیبا و هیجانی ای بود که حالا حالاها در خاطر ما آبی ها میمونه :21:
به نظرم در این فرصت 2 هفته ای که لیگ تعطیله باید روی بدنسازی و کارهای دفاعی کار بشه.اگه این 2 مورد رو درست کنیم بزودی میریم صدر جدول :27::21:
دوست عزیز حس نمیکنی که من اینکه داوری به نفع سپاهان بوده رو به مسخره گفتم؟نقل قول:
یه بار دیگه پستمو بخون:
منظورم همون توپی بود که بنگر گل کرد و داور قبولش نکرد.نقل قول:
اره درست نخوندمنقل قول:
دوستان لطفا بحث رو تمام کنید و اجازه بدید تاپیک روند عادی خودش رو طی کنه
مهاجم گلزن پرسپولیس می گوید:«به هواداران بگویید که طلسم چند ساله پرسپولیس دراهواز امشب شکسته می شود و غلامرضا رضایی هم پنجمین گلش را برای پرسپولیس می زند»
او این را می گوید و ادامه می دهد:«بازی دراهواز همیشه سخت است.به خصوص حالا که فصل گرما است.فکر می کنم پرسپولیس در اهواز با مشکلات زیادی روبرو بوده و فولاد خوزستان برایش دردسر ساز شده. است.
امشب تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا این طلسم شکسته شود و پرسپولیس با پیروزی اهواز را ترک کند»
رضایی در پایان می گوید:
«نمی خواهم قول بدهم اما دوست دارم به هواداران بگویم که اگر موقعیت پیش آمد دروازه فولاد را باز می کنم پنجمین گلم را برای پرسپولیس می زنم»
ترکیب پرسپولیس برابر فولاد اهواز مشخص شد
ترکیب 11 نفره تیم پرسپولیس برای بازی امشب برابر فولاد خوزستان مشخص شد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس با توجه به مصدومیت کریم باقری و محمد منصوری ، با تصمیم کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس به احتمال فراوان با این ترکیب برابر تیم فولاد به میدان خواهد رفت .
علیرضا حقیقی درون دروازه قرار گرفته و شیث رضایی ، سپهر حیدری ، علیرضا محمد و ابراهیم شکوری خط دفاعی پرسپولیس را تشکیل خواهند داد . مهدی شیری ، محمد نوری ، مازیار زارع ، محمد پروین و هادی نوروزی ترکیب بازیکنان خط هافبک را تشکیل داده و غلامرضا رضایی تک مهاجم پرسپولیس در این دیدار خواهد بود.
کریم باقری به دلیل آسیب دیدگی جزئی و محمد منصوری به دلیل بیماری حضور در ترکیب این مسابقه را از دست دادند.
کد:http://perspolisnews.com/match/15000-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D8%B4%D8%AF.html