فن آوا به شما سرویس نامحدود رو ارزونتر نمیده یا شما هم واسه تست از مخابرات گرفتید؟نقل قول:
Printable View
فن آوا به شما سرویس نامحدود رو ارزونتر نمیده یا شما هم واسه تست از مخابرات گرفتید؟نقل قول:
وسط دانلودم یک دفعه رسیو میشه 0 و باید دانلود رو کنسل کنم و دوباره شروع کنم !!
بعضی مواقع هم دارم وبگردی میکنم یکدفعه ارسال و دریافت قطع میشه و هیچ صفحه ای باز نمیشه و باید صبر کنم تا درست بشه !
عزيزم همونطور كه شما در تايپيك فن اوا- edge و وايمكس نظر ميديد و هستيد مگه از هر سه سرويس داريد ؟نقل قول:
ضمنا بارها در تايپيك فن اوا دوستم نوشته كه فقط در اونجا چيز مينويسه و در بقيه جاهاي فوروم اون نيست كه مينويسه اين اكانت دست سه نفر هست
سوال من جوابش این نبود؟نقل قول:
با این حال چون جناب شمس پیشنهاد اکانت 1 مگ نامحدود رو به کاربرها داده بودن 100 تومن در ماه گفتم.
من خودم مخابرات دارم دیشب افتضاح شده بود.قطع نمیشد ولی سایت هم باز نمیکرد.
یه سوال
مخابرات به کاربران خانگی اینترنت 1 مگ یا دو مگ میده یا نه؟
اگه میده چطوری؟
128 به بالا نمیده ! 2مگ !!نقل قول:
البته مخابرات اصفحان چون محدودیت حجمی داره سرعت 128 رو یک مگ میبنده
تو شهرستان ها تا 2 مگ هم میدننقل قول:
با ثبت یه شرکت الکی میشه ازشون گرفت یا نه؟
سلام وضع پينگش چطوره ؟؟
شما می تونی این رو مستقیم از رئیس کل منطقه بخوای. اینجا به نتیجه درستی نمیرسی همونطور که اگر بری مرکز مخابراتی کارمندش و رئیسش به شما جواب سر بالا میدن. شما سناریو رو بساز بعد برو پیش رئیس کل اگر با توجه به شرایط قبول کرد شرکت رو ثبت کن . البته یک سناریویی بساز که به شرکتش بخوره اینترنت 2 مگ بگیره. چون 2 مگ رو روی دوتا E1 دارن به 60 تا مشترک سرویس دایال آپ میدن به ISP ها.نقل قول:
بیخیال!نقل قول:
حالا من رئیس کل از کجا بیارم
تازه اگه پیداش کنم چطوری راضیش کنم
مگه تووی شهرستان هم این همه دردسر داره برای گرفتن سرعت بالا
عجب گیری افتادیما
ما سرعت بالا میخوایم و پولشم میدم اما اینا نمیدن