هر کشوری یه دوره ای داره با یه نسل طلایی مخصوص اون دوره و وقتی دوران اون نسل طلایی تموم میشه شاید 20سال طول بکشه تا جایگزیناشون پیدا بشن
الان ایتالیا دوران نسل طلاییش تموم شد و بازمانده هاش که توتی و دلپیرو و نستا و ......... بودن هیچکدوم این جام دعوت نشدن و حذف هم شدن
نسل طلایی انگلستان این دوره آخرین فرصتش برای گرفتن جام جهانی هستش.شما به طور مثال جانشینای لمپارد و جرارد و اشلی کول و جان تری و .... رو که این دوره اومدن برای قهرمانی رو نام ببر.بعد اینکه اینا برن دیگه انگلستان بازیکنایی در سطح اینا نداره
آلمان هم نسل طلاییش دهه 70 بود و دهه 90
این بازیکنا الان همه جوونن و زیر25سال
اینا شاید 4سال دیگه بشن نسل طلایی جدید فوتبال آلمان.
اون بازیکنا هم 90 درصد در آلمان به دنیا اومدن و پدر یا مادرشون ممکنه که آلمانی نباشه وگرنه تمام با ویژگی و خصوصیت آلمانا بزرگ شدن به جز کاکائو
بعدشم،شما از کجای حرف من نتیجه گرفتی که من برزیل رو بردم زیر سوال و نتایجش رو لوث کردم؟
من فقط گفتم آلمان بیشترین تعداد فینال رفتن رو توی کل تیمای جام جهانی داره و به هیچ وجه نتایج بقیه رو زیرسوال نبردم
حرف شما مثل کار روزنامه نگاراست که سعی میکنن برای فروش بیشتر تیترایی بزنن از صحبتای طرف مصاحبه کننده که اصلا حقیقت نداره مثل انگلیسیا که از قول بکن باور تیتر زدن انگلستان احمقه،در حالی که کل مصاحبه رو بخونید حتی شبیه همچین جمله ای رو پیدا نمیکنی
ولی به هر حال وقتی قصد کوبیدن مطرح باشه طرف مقابل سعی میکنه هرجوری که میتونه آتو پیدا بکنه
به هر حال با تنفر شما از آلمان نه آلمان کوچیک میشه نه شما بزرگ و هیچ اهمیتی نداره که کی از کی متنفر باشه چون تیما توی زمین میبرن یا میبازن((تاثیرای خارج زمین از قبیل حمایتی پشت پرده رو در نظر نمیگیریم حالا))