دوستان مهم اینک ما توی دروازه مشکل نداریم دفاع میشه درست کرد
از سال 1994 آرژانتین مشکل دروازه بان داشت تا 2006 از این سال با اومدن آبوندانزیری مشکل حل شد و حالا هم که خدارو شکر مشکلی نیست
Printable View
دوستان مهم اینک ما توی دروازه مشکل نداریم دفاع میشه درست کرد
از سال 1994 آرژانتین مشکل دروازه بان داشت تا 2006 از این سال با اومدن آبوندانزیری مشکل حل شد و حالا هم که خدارو شکر مشکلی نیست
از الان خیلی زوده که تیم ها رو دونه دونه خط بزنی و بگی که آلمان و آرژانتین میرن فینال .
کمی صبر باید :31:
من خودم از بازی مسی خوشم میاد و قبولشم دارم ولی موندم چرا "بر حسب اتفاق" بارسایی ها دارن از مسی تعریف میکنن در حالی که هر دو تو بازی موثر بودن!نقل قول:
بچه ها نمیخوام شیرینیه این برد رو کم کنم:31: اما به نظرم آراژانتین تو میانه میدان یه بازیکن مثل ژاوی رو میخواد که نداره:41: و بجاش مسی هم باید همون پستی رو بازی کنه تو بارسلونا بازی میکرد
یعنی واقعا تو آرزانتین یه هافبک درستو حسابی پیدا نمیشه؟؟
آلمان هم تیمه خوبیه ولی متاسفانه توی یک چهارم میخوره به آرژانتین و حذف میشه :21:
امسال دیگه فکر کنم آرژانتین دست از حرص دادنمون ور میداره و قهرمان میشه :10:
مسی همه رو سرگرم خودش کرده بود، کسی دیگه کار با هیگواین نداشت ،اگه مومن زاده و بزیک هم جای هیگواین بودند گل می زدن، بچه ها دوست دارید کی رو برای فینال انتخاب کنیم و بدیم همین هیگواین سه چهار تا گل بهش بزنه؟ برزیل یا اسپانیا؟ از له کردن کدومشون بیشتر خوشحال میشین؟نقل قول:
نقل قول:
چرا پیدا نشه ولی خوب مارادوناست دیگه با نصف بیشتر فوتبایستاو خبرنگارا و مربیا و ... مشکل داره قربونش برم :27:
هنوزم ریکلمه داره عالی بازی میکنه ولی...
من موندم این فردوسی پور چطور تویه یک ساعتو نیم میتونه انقدر حرفای ضدو نقیض بزنه
آقا یه سوال : رقبای قوی آرژانتین کیان ؟
فقط نیوزلندنقل قول:
فرانسه و برزیل کشکن ؟:31:نقل قول: