در مورد B650 چی؟نقل قول:
Printable View
در مورد B650 چی؟نقل قول:
درود
بچه های LCD من تا بعضی از فیلمهای زیر نویس srt بدون مشکل پخش میکنهو بعضی ها رو نه!
من میخواستم بدونم بجز هم اسم بودن زیر نویس و فیلم چه کار دیگه ای باید انجام داد؟
اینم بگم که توی کامپیوتر بی مشکل پخش میشه.
-b650 پنل هاي اروپايي ----t رو داشتندنقل قول:
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
-هم اسم بودن تنها فاكتور مهم هست وهمينطور srt بودن وهماهنگ بودن با نسخه فيلم مورد نمايشنقل قول:
-يك زير نويس ديگه دانلود كنيد وامتحان كنين ببينين با اون هم همين مشكل رو داره يا نه ؟
دوستان آیا C650 حافظه داخلی داره. اگه بله کاربردش چیه و چطور میشه ازش استفاده کرد. ممنون
چرا با وجود اینکه c695 سامسونگ 40 اینچه ، قیمتش 1،700 هست ولی lcd660 ال جی 42 اینچ 1،350 قیمت گرفتم.
بعضی از تفاوتهای این دو مدل اینا هستن:
c695:
اسکن تصویر 100 هرتز
كنتراست: 150.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 4ms
با قابلیت انطباق 200 هرتز
lcd660:
اسکن تصویر 200 هرتز
کنتراست 200.000:1
زمان پاسخ گویی به تصویر: 2ms
با این خصوصیات قاعدتا ال جی باید کیفیت بهتری بده.
در چه وجوحی سامسونگ برتری داره که نسبت به ال جی برترش میکنه یا برعکس؟
یه سوال دیگه هم اینکه با توجه به اینکه c695 و C6960 تقریبا هم قیمت هستن، کدومشون بهتره وچرا؟ و امکانات اضافی مثل ساپورت انواع فورمتها و زیر نویس در C6960 هم مثل c695 هست؟
-در مورد قابليت انطباق c650 بايد بگم 100 هرتز هست ونه 200 هرتزنقل قول:
-در مورد قيمت نميشه دو برند مختلف رو با هم مقايسه كرد با دو طراحي مختلف
-اين انتخاب ميتونه سليقه اي هم باشه ديزاين وطراحي و نظر شخصي شما
-داشتن صفحه گلاسي در c650 تصوير رو خيلي شاداب وزنده ميكنه كنتراست اين پنل همونطور كه بارها گفته شده توي ال سي دي ها كم نظير هست
-در مورد اين اعداد وارقام وتفاوت ها دوستان توجه كنيد شايد در بسياري از موارد براي چشم انسان اصلا قابل اندازه
گيري وتمييز نباشه وتنها با دستگاههاي اندازه گيري و لابراتوارها قابل اندازه گيري باشه
-در مورد c6900 سام هم با توجه به قيمت ميتونه گزينه خيلي عالي باشه هم ديزاين فوق العاده داره و هم كنتراست خيلي عالي
-در مورد امكانات هم يكسان هستند در usb و پخش زير نويس
آیا c6900 و c695 دارای DLNA هستن؟نقل قول:
-بله هر دو مدل اين قابليت رو دارندنقل قول:
با تشکر از همه دوستان عزیز
بنده حدودا 5 ماه هست که tv-c650رو خریداری کردم (بانه) تا بحال تمامی فرمت ها رو اجرا کرد به جز پسوند dat و یک کلیپ fhd که فرمت mkvداره مربوط به افتتاحیه جام جهانی بود فقط تصویر داره وصدارو پخش نکرد .البته دوستان ناگفته نمونه آپدیت هم کردم تغییری در منو وپخش ایجاد نشد.
عزیزان اگه راهی داره ممنون میشم تشکر
C6960 با C6960 یکی هستن؟
تو سایت سامسونگ نوشته با قابلیت انطباق 200 هرتز، منظور از این گزینه چیه؟