با سلام
مژده به دوستان
در تماس آنلاین که با پشتیبانی مارت داشتم ، اعلام شد نسخه 67 فریمور نواترون همراه با رفع مشکل صدای آن برای تلویزیون ایران ، پس از آزمایش نهایی تا بعدازظهر امروز شنبه 06/06/89 روی سایت مارت آپلود خواهد شد .
Printable View
با سلام
مژده به دوستان
در تماس آنلاین که با پشتیبانی مارت داشتم ، اعلام شد نسخه 67 فریمور نواترون همراه با رفع مشکل صدای آن برای تلویزیون ایران ، پس از آزمایش نهایی تا بعدازظهر امروز شنبه 06/06/89 روی سایت مارت آپلود خواهد شد .
نقل قول:
با سلام به شما دوست عزيز
من والا همه موارد قبلي رو يادم نيست كه حالا مقايسه كنم و با اين بگم هرچي كه تو كار ديدم و يادم بود خدمتتون ميگم
در خصوص زمانبندي ضبط از تلوزيون ديجيتال نميتونم تست كنم چون در محل زندگيم ----T دريافت نداريم
ولي از كسي كه گرفتم گفت تمام مشكلات ----T سرجاش هست
همانطور كه گفتم و يكي از دوستان هم اينجا اشاره كرده تا امروز عصر نسخه بدون مشكل صداي ----T ايران آپلود ميشه !
انشاالله
تماس تلفني گرفتم "گفت firmware رسيده امشب ميرم خانه تست مي كنم !!!!!!$*???? فردام تست مي كنم اگه مشكلي نداشت پس فردا مي زارم روسايت يا با كول ديسك مي توانيد بياييد بگيريد."
حالا راست يا دروغ گردن خودشان ميتوانيد خودتان تماس بگيريد.
شرکت تعاونی ماشینهای اداری مارت رایانه
آدرس : تهران چهارراه ولیعصر بازار رضا شماره 41
تلفن: 66955292
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
خدمت سروران گرامی ، نر افزار جدید نسخه 67 از لحاظ صدای ----T تست شد و تکمیل گردید. از نظر هنگ نمودن در هنگام تماشای تلویزیون بعد از مشورت با کمپانی سازنده توصیه میشود برای تعویض کانال تا زمان رفتنInfo Bar صبر نمایند سپس کانال را تعویض نمایید ، تعویض سریع کانالها موجب پر شدن بافر دستگاه میشود که در آن صورت تنها را ریست شدن دستگاه میباشد. اگر دستگاه بصورت نرم افزاری باشد زمان روشن شدن دستگاه بسیار کوتاه تر از زمانی است که ریست سخت افزاری بگردد( از برق در آوردن دستگاه ). در مورد جدول زمان ضبط هنوز مشکل بر طرف نگردیده که احتمالاً مربوط به عدم همخوانی زمان نشان داده شده با زمان اصلی میباشد . امیدوارم در اسرع وقت این مشکل نیز هرچه سریعتر برطرف گردد.
لینک برای دانلود نرم افزار:
يك نسخه 67 روي سايت مارت الان هست لطفا تست كنيد
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------
دوستان لطفا دانلود تست و اطلاع دهيد
نواترون Novatron Iammکد:http://mart-co.com/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=69
نرم افزار نسخه 1.67 از سوی شرکت نواترون منتشر گردید . در مورد امکانات اضافه شده بزودی توضیحات ارائه خواهد شد.
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
با عرض معذرت من صفحه ام ريفرش نشده بود.
با تشكر از حضور و قبول دعوت شركت مارت رايانه
نقل قول:
من هم از حضور شركت مارت تشكر ميكنم
و يك سوال
چگونه ميتوان به ليست RSS NEWS و تلويزيونهاي اينترنتي اضافه كرد ؟
mart-co محترم
لطفا صفحات اين تاپيك را بخوانيد و از دستگاه خود دفاع نموده و توضيحات لازم را ارائه نماييد. طبيعي است رفتار تجاري صحيح شما مي تواند بهترين روش براي نماد خوب شركت مارت باشد.
نقل قول:
دوست عزيز
اين دستگاه فعلا" بهترين پلير و ركوردر و ست تاپ باكس موجود در بازار هست
گفتم بهترين ولي نه لزوما بي عيب ترين
شايد پليري تقريبا" هم رده نواترون بشه تو بازار پيدا كرد ولي ركوردري بهتر از اين فعلا تو بازار نيست اگر چيزي پيدا كردي خبر كن !
اجازه بديد آيا موارد زير درست است
1- كانال هاي tv در تهران بدون مشكل صدا و هنگ و فريز با رعايت فاصله زماني تعويض كانال قابل ديدن و ضبط كردن هست؟
2- ضبط از AVin , Scart in بدون مشكل است؟
3- تايم شيفت كار ميكند؟
4- زيرنويس فارسي براي mkv و غيره درست است؟
5- DVD اكسترنال و Hub USB كار ميكند.
6- بقيه را شما بگوييد
Sash عزيز
منظور شما تركيب سه دستگاه در يك است درست مي گوييم؟
به نظر من در پخش تنها مشابه يا شايد كمي هم بهتر بشود پيدا كرد(صرفا بخاطر زيرنويس فارسي نه كيفيت تصوير)
در ركورد دو سه مورد بيشتر محصول نديدم كه اين حداقل زيباترين است.
اما در مورد ----t نه اين دستگاه بلكه تمام دستگاه هاي مشابه قابل قياص با xvision هم نيستند.
در مجموع با حرف شما موافقم كه در اين رده بهترين و شكيل ترين در ايران است ولي هنوز پول بدست مردد خريد هستم.