منتقل شد........
منتقل شد........
اگه با آنتی ویروس نمی شه مشخصه دیگه ویندوز رو باید عوض کنید.
دست همگی درد نکنه بلاخره از شرش راحت شدم البته با kaspersky خودمونیم عجب چیزیه کارش درسته بغیر از این ویروسه کلی تروجان و از این خرتوپرتا پیدا کردش تازه بعضی از فایلامو از دست دادم ولی می ارزید
ولی یه مشکلی باقی مونده اونم اینکه درایوام آتوراندار شدن یعنی با دبل کلیک می خوات یه آتورانی رو اجرا کنه که پیداش نمیکنه (به حق چیزای ندیده)
چکارش باید بکنم که بازم فقط با یه دبل کلیک برم تو درایوام
اگه جواب بدین خوشحالم میکنید
vtn54 شرمندتم من اولش یه سرچ کوچولو کرده بودم ولی متوجه اون تاپیک نشدم همین شد که اینجا سوالمو مطرح کردم
سلام دوست عزیزنقل قول:
در پانل کنترل گزینه Folder Option را باز کن در پنجره Folder Option مطابق شکل زیر تیک گزینه
Hide Protected Operating System Files را بردار .حالا هر کدام از درایوهایت را که باز کنی یک فایل به اسم autorun.inf
توی آن پیدا می کنی همه آنها را پاک کن ولی با فایلها و پوشه های دیگر کاری نداشته باش حالا دوباره تیک گزینه مربوطه را بگذار انشا... مشکلت حل می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من پیشنهاد می کنم سیستمت را با یک آنتی اسپایور قوی و آپدیت شده اسکن بکنی.
موفق باشی.
يك ويروسي هست چند وقتي آمده دوستم اين ويروس را گرفته بايد چكار كند
ويروسه كارش اينه كه به فايلهاي exe اجازه نصب نمي دهد؟
سلام به همه :
چند روز ه که یک ویروس اومده تو pc نمیدونم چیه ولی اینجوری که اولا کل my document رو نابود کرد همه جا هم یک new folder باز می کنه windows رو هم عوض کردم ولی باز هم نرفته کسی می تونه کمک کنه در ضمن هیچ antivirusi هم کار نمی کنه حتی باز نمیشه تا بتونه کار کنه یا اگه بخوام از اینترنت انتی ویروس بگیرم pc ریستارت میشه لطفا کمکم کنید وعضم عجیب خرابه........:puke: :puke:
مرسی وقتی صفحات قبل رو خوندم فهمیدم سوالم بی مورد بود ببخشید
سلام Lord_theOne عزیزنقل قول:
اطلاعات دیگری از این ویروس نداری چون خیلی از کرمها و ویروسها پس از آلوده کردن سیستم جلوی نصب و باز شدن
فایلهای exe را می گیرند اگر اطلاعات دیگری داشته باشی کمک بیشتری می توان کرد .با اینحال اگر دوستتان به اینترنت
دسترسی دارد از سرویس نانواسکن پاندا استفاده کند :
این چند دقیقه بیشتر وقت او را نمی گیرد ولی لااقل نام ویروس مربوطه را فاش می کند اگر اسکن مربوطه ویروسی را
گزارش کرد نام آن را در این تاپیک گزارش کنید شاید بشود کاری کرد.
با سلام
من یه جور ویروس گرفتم که هروقت میخوام هر درایوی را باز کنم پیام خطا میده و دو فایل به اسم TEMP1 و Temp2 اجرا میشن و فلاپی داریو همینجوری کار میکنه . درایوها هم به طور صفحه دیگه باز میشن
انتی ویروس من کاسپراسکی6 است و آپدیتش کرد اما بازم حل نشد
TEMP1 و Temp2 داخل پوشه سیستم32 میرن
سلام دوست عزیزنقل قول:
کاسپرسکی این ویروس را با نام Virus.Win32.Perlovga.a شناسایی می کند ولی به طر کامل آن را پاک نمی کند شما
باید چند کار را همزمان انجام بدهی تا سیستمت به طور کامل پاک شود:
اول System Restore را غیرفعال کن بعد به حالت Safe Mode برو حالا Registery Editor را باز کن و به ترتیب کلمات
copy.exe و host.exe را جستجو کن و هر کلیدی را که پیدا کردی پاک کن .حالا در پانل کنترل گزینه Folder Option
را باز کن در پنجره Folder Option مطابق شکل زیر تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را بردار .حالا
هر کدام از درایوهایت را که باز کنی یک فایل به اسم autorun.inf توی آن پیدا می کنی همه آنها را پاک کن ولی با
فایلها و پوشه های دیگر کاری نداشته باش حالا دوباره تیک گزینه مربوطه را بگذار
حالا با کاسپرسکی در هما ن حالت Safe Mode سیستم را اسکن کن .اگر مشکلت با این کارها حل نشد بگو تا چاره
دیگری بکنیم.
دوستان کامپیوتر من یه ویروس گرفته که باعث شده فونت های اکسپلورر خیلی بزرگ بشده وبهم ریخته
کسی میدونه این چه ویروسی هست و با چی پیدا میشه
در ضمن ار کاسپر و مکافی استفاده کردم ولی نتیجه نداده