با سلام هيچ كدوم از دوستان اموزش شارژ samsung ml-2160 رو نداره كارتريجش 101 است.
Printable View
با سلام هيچ كدوم از دوستان اموزش شارژ samsung ml-2160 رو نداره كارتريجش 101 است.
لطفا اموزش تصویری کاتریج چند کاره پاناسونیک مدل 1900 یا 2000 را هم قرار بدین من کل اینترنت را زیر و رو کردم هیچی نیافتم
حالا اگه کسی بلده خودش بدون تصویر هم توضیح بده بازم خوبه
ممنون
فكر نكنم زياد سخت باشه.نقل قول:
فقط بايد اون مخزن رو از جاش دربياري و پودر بريزي داخلش.
شاد باشيد:40:
مخزن پودر ضایعات چی میشه
من همین کار را کردم مخزن پودرهای ضایعات را هم باز کردم و خالی کردم ولی وقتی مخزن پودر را پر کردم و جا زدم باز دستگاه خطای خالی بودن تونر را داد و وقتی دوباره مخزن را در اوردم دیدم هیچ پودری توش نیست گویا همش به مخزت ضایعات رفته بود
چرا ؟؟؟نمیدونم؟؟؟؟ چه قسمتی را باید تنظیم می کردم که نکردم
کسی میدونه؟؟؟
خیر
این مشکل ما حل نشد
میگن پاناسونیک ها اصلا ضایعات ندارن درست میگن؟؟؟؟
مشکل ما که حل نشد و همچنان خطای تونر خالی است میده؟؟
گویا موردش اورژانسی است
این پودری که توی مخزن تونر زائد هستش قابل استفاده س؟ یعنی میشه ریختش توی مخزن تونر و دوباره ازش استفاده کرد؟
ممنون که بچه ها اینقدر فعالند سوال رو از کسی پرسیدمنقل قول:
جواب: خیر اون پودر سوخته است و قابل استفاده نیست.
با سلام اگه میشه یه لطفی کنید طریقه شارژ سامسونگ scx-3201g را به صورت تصویری بزارید
سلام
من یه چندکاره مدل Lexmark x204n دارم که میخواستم آموزش شارژ تونر رو برام قرار بدین در ضمن آیا با تمام شدن تونر احتیاج به تعویض چیپست هم هست یا نه
سلام دوستان
من تو آموزش canon LBP2900 دیدم که بعد از این که در پوش تونر رو برداشت از یه دستگاهی استفاده می کنه که انگار داخل تونر رو تمیز می کنه.آیا این دستگاه همون جاروبرقی هستش؟
حتما باید تمیزش کرد؟آخه شنیدم که اگه تمیز نشه فقط 2 تا 3 بار میشه از کارتریج استفاده کرد و عمرش کم میشه. دوستان نطراتتون رو بفرمایین