-
خسته نباشید خوب شد که ادامه دادید .
ساختن بازی خیلی خیلی سخته تازه 3 بعدی باشه و تک نفره هم این کار رو بکنی خیلی وقت گیره . از نظر من اگه بتونی یه کم به گرافیکش برسی و گیم پلیت مثل بازی sasika روون باشه حتی می تونی با قیمت 5 تومن هم بفروشیش چون این جور بازی ها تو ایران خیلی طرفدار داره و فروشش زیاد خواهد شد . امیدوارم همینطور ادامه بدی چون حیفه که این همه زحمت کشیدی و آخرش به جایی نرسی . در مورد سورس هم بعد از این که فروش بازی تقریبا تموم شد از نظر من با قیمت کم بفروشش چون سودش رو که کرده و با این کارت کمکی هم به بازیسازها کردی .
-
ممنون بازی ساز جان لطف داری راستش اولین بازی تو پی سی ورد منشترش کردم هسته جنگ open source تحویل ملت دادم
شما می تونی دانلود کنی (نیاز به گیم میکر 7 هست )
فروش بازی به روش بازی های refecxiave خواهد بود . 2000 هزار خیلی میگن زیاده
-
-
سلام
من تازه این تاپیک رو خوندم .
گفتی که بازی رو رایگان گذاشتی . کجاست دانلود کنم . اصلا اینا رو ول کن کجا می فروشی خودم ازت می خرم.
-
بازی های قبلی ام رایگان بودند حتی شما می توانید سورس هسته جنگ نسخه دونفره را دنلود کنید
سورس بازی هم دیگر فروش نمی ره دوستان لطف داریداین بازی خیلی کار داره مثل ساختمان سازی داری این روز ها خیلی گرفتارم
-
به زودی یک سوپرایس برای دوستان دارم
-
سلام این سوپرایس من برای شما یک مثال از توپ که می تونه با کلید F سوار ماشین بشه و با کلید F پیاده بشه رایگان
فقط دکمه تشکر یادتون نره
-
در ضمن یادم رفت کد مینی مپ توش هست (برای امیررضا جان)
---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------
کد مینی مپ هم توش هست برای امیررضا جان
---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:31 AM ----------
ببخشید یکم قاطی پست دادم:31:
-
پرویزجون دستت درد نکنه خیلی بدرد خورد:10:
بعد این default و toon شیدر هست؟؟ چطوری کار میکنه؟
-
فقط تو متریال تو med گزینه effect فایل toon.fx انتخاب کن