من دیروز کنکور ریاصی دادم امروز زبان دارم اگه نرم طوری نیست؟
Printable View
من دیروز کنکور ریاصی دادم امروز زبان دارم اگه نرم طوری نیست؟
نه، هیچ مشکلی نداره نری. ولی حالا که ثبت نام کردی برو، ضرر که ندارهنقل قول:
چرا دقيقا! سال سوم و پيش رو هرجا بگذروني سهميه منطقه همون جا محسوب ميشي!نقل قول:
سلام به همه.
جاتون خالی امروز کنکور زبان دادیم.بعد از سه سال ازاد شدم.میحوام جشن ازادی بگیرم.
یه سوال.
با این درصدا رتبه و احتمال قبولی کدوم دانشگاه رو میدید؟منطقه 3 استان تهران
ادبیات:حدود 50
عربی:حدود 50
معارف:25
زبان عمومی:50
زبان تخصصی:بالای 70
با سند یه جوابی به ما بدید..:40:
عجیبه! چرا انقدر زبان عمومیت رو پایین زدی وحید جان ؟!
عمومیش که خیلی ساده بود ! اگه تخصصی رو بالای 70 زدی، عمومیت رو باید بالای 95 میزدی ... وقت کم آوردی ؟!
من معارفم مثل خودت بود، عربی و فارسی رو وقت کم آوردم 20-10 درصد کمتر از تو زدم، اما زبان عمومیم 95 بود و تخصصیم هم 78 ... با این درصدا دانشگاه مازندران آموزش زبان قبول شدم ... رشت و قم و قزوین هم ادبیات ...
فکر کنم حدود 70-60 رتبه واسه تهران کم آوردم ...
ایشالا تهران قبولی (البته فکر نکنم دانشگاه تهران) ... من همین طوری گفتم البته، امسال شاید شرایط بالکل فرق کنه؛ منتظر راهنمایی دوستان باش ...
کوروش جان وقت کم اوردم.
دفعه اول بود که سر جلسه کنکور میشستم.نفهمیدوم وقت کی رفت......زبان عمومی رو هم تو زیر 5 دیقه زدم.هردمبیلی بود.
دیگه هیچ مخی واسه متنای اخر تخصصی واسم نمونده بود.قبل ازمون نه صبونه زده بودم نه ناهار چند روزم هم سرما خورده بودم هم سرگیجه شدید داشتم.
من که به درصد زیر 100 رضایت نمیدادم این سال اینقدر رفته بود رو اعصابم که به پیام نور هم راضی میشدم.
بهشتی یا علامه چی؟یا مترجمی یا ادبیات فرق نمیکنه.به اسپانیایی و المانی و ژاپنی ماپنی هم راضیم.فقط ترجیحا تران نشد هم بهشتی یا علامه.به خوارزمی کرج و تو این سطح هم قانعم.
:40:
ببین وحید، مثلاً یه کارنامه از علامه دارم، سال 88 مترجمی قبول شده با رتبهی 351، منطقه 2 هم بوده ...
درصداش رو ببین:
فارسی 64
عربی 32
معارف 42
زبان عمومی 78
زبان تخصصی 72
خودت مقایسه کن ...
اختلاف داره باهات، اما تو یه سری موارد نزدیکید ...
یا مثلاً ادبیات دانشگاه تهران، با رتبهی 408 منطقه 2 ...
فارسی 52
عربی 25
معارف 37
ز عمومی 94
ز تخصصی 62
میبینی؟! عربیش افتضاح بوده، معارفش تو مایههای خودت، اما زبان عمومیش رو خوب زده، دانشگاه تهران قبول شده ...
ولی باز از 88 تا حالا خیلی فرق کرده ...
پ.ن: دور زبونهای دیگه رو خط بکش! چون زبان تخصصیت رو انگلیسی زدی، فکر نکنم بتونی بری آلمانی یا ژاپنی بخونی! میخواستی باید تو ثبتنام ذکر میکردی ...
کوروش جان دستت درد نکنه.
عربی یه درس خیلی حیاتییه.اونا عربی رو پایین زدن.اگه میاوردن بالای 50 میترکوندن.
زبان عمومی و معارف هم تاثیر خاصی ندارن.
من هم که منطقه 3 هستم شانسم چند برابر اوناس.منطقه بومی هم میخوره تمومه.
امسال هم که 160 هزار نفر کمترن.پس رشته های خودشون(ریاضی و تجربی و ..)میرن و شرکت کننده تو زبان هم خیلی کمتر میشه.
رتبه ها واسه منطقه هستن یا کشور؟
اون قضیه زبان ها هم واسه روسی و ایتالیایی و یکی دوتا زبان دیگس.وگرنه رفیقام با همین انگلیسی هم اسپانیایی رفتن هم المانی.:11:
رتبه تو سهمیه است دیگه عزیزم، رتبهی کشوری اهمیتی نداره تو این بحثها ...
موافق نیستم باهات؛ مگه تو گروه زبان، از ادبیات دانشگاه تهران بهتر هم هست؟! طرف عربیش رو 25 زده! زبان تخصصیش هم خوب نبوده، 62 !! با زبان عمومی بالاش تهران قبول شده دیگه ...
با این حال باز هم شرایط هر نفر با اون یکی فرق داره ...
در مورد زبان دوم هم ... نمیدونم؛ شاید من اشتباه میکنم ...
بله عزیزم.
تو گروه زبان اول زبان تخصصی تاثیر داره بعد عربی و بعد ادبیات و بعد معارف و اخر زبان عمومی.عزیز جان.
تو این گروه عربی معروفه به نردبان.عربی فوقالهاده تاثیر گزاره.
امسال یه جورایی به نفعه ما شد.
ایشالا هرچی خدا بخواد.مار اضییم.
بریم اولین شب ازادی رو بخوابییم.میخوام واسه خودم لالایی بخونم.:15: