من الان در مورد کارت گرافیک این مدل از نماینده های فروش سازگار پرسیدم (آورده بود یکیشون)نقل قول:
گفتن مدل y470 گرافیکش 550 هست و 555 نیست
پس اینی که سازگار داره میده همون آخریست که 929$ میده ، با این تفاوت که سایت لنوو درایورش بلوری رام هست
من الان در مورد کارت گرافیک این مدل از نماینده های فروش سازگار پرسیدم (آورده بود یکیشون)نقل قول:
گفتن مدل y470 گرافیکش 550 هست و 555 نیست
پس اینی که سازگار داره میده همون آخریست که 929$ میده ، با این تفاوت که سایت لنوو درایورش بلوری رام هست
داداش شماره این نمایندگی رو به من می دی؟دستت درد نکنه.نقل قول:
پس اين چيه lenovo 470؟ اين محصول با گرافيك 2 555 ميباشد ...
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1374
اولاً لینک فارسی نزارین برای فروم بهترهنقل قول:
بعدش خب مفهومش اینه که سایت سازگار اشتباه زده
اگر سایت چاره رو هم نگاه کنین ( که نمایندگیه آنلاین فروش سازگار هستش) اونم 550 زده
از اولشم کاملاً مشکوک بود
نقل قول:
نه عزیز سازگار هر دو مدل رو داره یکی با گرافیت 555 یکی هم با 550
اینا هم لینکاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=maajnon;6539003]نه عزیز سازگار هر دو مدل رو داره یکی با گرافیت 555 یکی هم با 550
اینا هم لینکاش
[QUOTE]
1-تا همین 3 روز پیش فقط مدل 1499 رو داشت و اینیکی رو جدید اضافه کرده
2- من که از نمایندگی پرسیدم گفت 1499 و گرافیک 550 ( احتمالاً مشخصات رو توی جدیده اصلاح کردن)
کار سختی نیست که خود شما 1 زنگ بزنین فن آوران پایتخت بپرسین ، سایت چاره و لاوان هم هرکدوم چیزای مختلفی زدن ، یا باید زنگ بزنی مغازه های پایتخت یا خودت بری اونجا دیگه تا کامل مطمئن شی ، من چیزی رو گفتم که به نظرم منطقی بود
کسی که اینقدر اصرار داره ، لااقل خودش 1 زنگ بزنه بپرسه
بچه ها من ميخوام z470 يا g470 بگيرم نظرتون چيه؟ چقدر با هم فرق دارن? سري z چه فرقهايي داره با سري g و y داره؟
لطفا پاک شود.
سلام دوستان. من y470 مدل 1499 رو با رو 8GB حدود 1.5 ماه پیش خریدم. گرافیکش 550 با 2GB حافظه گریفیکیه. هرچی که غیر از این جایی خوندین اشتباه نوشته.:46:
نقل قول:
جدا میگی؟ یعنی 550 بود ؟
یعنی این دروغه ؟