در مورد کیس چند صفحه قبل صحبت شده راجع بش، فعلا همین کیس Zeus که صفحه قبل دوستان عکسش رو گذاشتن پیدا میشه. من خودم همینو گرفتم، اما گفتم زیاد جالب نیست ولی خب از هیچی بهتره، قیمتش هم 35 تومن هستش.نقل قول:
Printable View
در مورد کیس چند صفحه قبل صحبت شده راجع بش، فعلا همین کیس Zeus که صفحه قبل دوستان عکسش رو گذاشتن پیدا میشه. من خودم همینو گرفتم، اما گفتم زیاد جالب نیست ولی خب از هیچی بهتره، قیمتش هم 35 تومن هستش.نقل قول:
آره خوندمشون منتهی همونجور که میگی خوب نیستن مدلهای قشنگی با قیمتهای 60 تا 100 دلار توی اینترنت هست چون من خودم شهرستانم نمی دونم اینارو تو تهران می شه پیدا کرد یا نهنقل قول:
گفتم این پستمو اینجا هم بذارم شاید به درد کسی بخوره و تاپیک سینمای خانگی رو ندیده باشه.
سلام. دیر شد ولی امروز دیگه همت کردم و عکس گرفتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایه فعلا پیدا نکردم برای سوراندها و فرصت ساختنش رو هم ندارم و واسه همین همونجا موندند بی مصرف.
واسه پیدا کردن این میز تلوزیون کل شهر رو زیر پا گذاشتم....نمیخواستم ساب رو کنار یکی از تاورها بذارم چون تقارن و زیبایی سیستم رو به هم میزد. شاید خنده دار باشه ولی متر به دست " میز رو قبل از سینما خریده بودم" حدود 20 تا مغازه رو زیر رو کردم و این میز رو پیدا کردم.:13: و توی خرید میز اینم در نظر داشتم که HTPC هم اضافه خواهم کرد و واسه همین میز فقط 2 تا خونه داره که الان توی یکیش اون دستگاهه ممنوعه نشسته!
مارکش Bravo هست و ظاهرا وارداتی. کیفیت خوبی داره و کارت گارانتی و این حرفا توشه.
اون لپتاپ نقره ای Inspiron 6400 هست که الان مثلا HTPC شده.
به به خیلی مبارکه! عجب اسپیکرهای شاخی دارین حسودیم شد! :دینقل قول:
برای اسپیکرهای عقب میتونید برید اون پاساژ شرکا تو جمهوری فکر کنم داشتن از این پایه ها، حیفه این اسپیکرها درست چیده نشن واقعا.
جای subwoofer هم خیلی خوب شده. درضمن منم مودم/روتر م رو دقیقا همونجا که شما گذاشتین گذاشتم :دی
فقط من الان مشخصات اون لپ تاپ رو نگاه کردم مثل اینکه خروجی HDMI نداره درسته؟
نه متاسفانه اصلا کیس درست حسابی پیدا نمیشه!نقل قول:
اول اینکه قابل شما رو نداره.
نه خروجی HDMI نداره...قدیمی تر از این حرفاست!
البته یه لپتاپ سونی core i5 دارم که اون خروجی رو داره ولی چون اونو منزل محترم :دی "اگه نوبت برسه گاهی هم خودم" سر کار میبرند نمیشه به طور ثابت کنار سیستم قرارش داد. اون لپتاپ روی مبل که توی عکس هست هم VOSTRO 1520 هست که همین الان باهاش دارم پست مینویسم و متاسفانه اینم HDMI نداره.
میخوام اینو بگم که الان نیاز زیادی به HDMI نداریم چون سورس آنچنان باکیفیتی استفاده نمیکنیم. اگه فرصتی بشه هفته ای 1 بار یه فیلم با حجم 1 گیگ و فرمت AVI میبینیم که برای همچین سورسی همین کابل VGA هم کافی هست. ولی نیاز به یه کارت صدای اکسترنال شدیدا احساس میشه و به فکر خریدش هستم.
در مورد پایه هم چون تهران نیستم احتمالا مجبور به ساختنش بشم. البته اصلا کار سختی به نظر نمیاد.
مودم رو هم مجبور شدم آنتن هاش رو بدم پایین چون حس کردم جلوی Presence Sensor تلوزیون رو گرفته و توی کارش اختلال ایجاد میکنه.
درسته.. البته با همون VGA هم الان کیفیت تصویر خوبی دارین و از نظر رزولوشن مشکلی نداره، منم الان تصویر رو با VGA میگیرم ولی خب صدا رو با کواکسیال. اما این که میگین فعلا سورس به اون صورت باکیفیت ندارین و احتمالا صدای فیلم ها همون استریو باشه زیاد فرقی نمیکنه الان. ولی خب باید فکر صدا هم باشین با این سیستم در آینده. حیفه :دینقل قول:
بسیار عالیست مبارکتون باشه اسپیکر چیه؟ اون اسپیکر ایستاده ها رو جدا گرفتین یا همه با هم تو یه پک بوده؟نقل قول:
اصلا سینماست یا اسپیکر؟ چند گرفتید دوست عزیز؟ چه مارک و مدلی هستند؟
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
راستی نظرتون در مورد کیس green tenuous چیه؟
از این مادربرد بزرگها داخلش میشینه؟
اگه بتونم یه کیس باب میلم پیدا کنم یکی 100% میبندم/
البته اسپیکر هم یه معضل بود که از ظاهر اسپیکر جناب amir3408 خوشم اومده باید برم صداشو یه محک بزنم ببینم چطوره
نقل قول:
دوست عزیز کیس شما تمام مشکیه یا قرمز مشکیه؟
و اگه زحمتی براتون نیست میشه یه عکس باکیفیت ازش بزارین و همین طور ابعاد دقیقش؟ از این مادر برد بزرگ های کامپیوتر های معمولی داخلش میشینه؟
ویه سوال کلی دیگه: میشه از دبی کیس خالی htpc خرید و اورد؟ :8:
آقا آ آ ه پیدا کردم پیدا کرد
جوینده یابندس
این کولر مستره خداست . دفترچه راهنماشو هم دانلود کردم خوندم خیلی باحاله هم میتونی به صورت دسکتاپ اسمبلش کنی هم به صورت تاور خیلیی باحاله به مولا :26:
قیمتشم ایمیل زدم به بخش فروشش اگه جواب داد بتون میگمکد:http://www.rayaneh.com/product-6363.aspx
اینم لینک سایت سازندش
کد:http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2553
برای من همون قرمز مشکیه، عکسش رو تو این پست گذاشتم:نقل قول:
آره مادربورد بزرگ معمولی میخوره، اندازه اش هم به اون صورت کوچیک نیست، یعنی مثلا تو هر میز تلویزیونی جا نمیشه، من در کل زیاد توصیه اش نمیکنم راستش! :دی زیاد جالب نیست...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6331920&postcount=310
_______
خیلی قشنگه! امیدوارم داشته باشن.نقل قول: