دوست عزیز سلام من قیمت بدون گارانتی دارم و الان ارزونتر شده شما قیمتتون قدیمی الان 2400 با گارانتی در بازار میتونید پیدا کنید.نقل قول:
دوست عزیز سلام من قیمت بدون گارانتی دارم و الان ارزونتر شده شما قیمتتون قدیمی الان 2400 با گارانتی در بازار میتونید پیدا کنید.نقل قول:
سلام دوست عزیزمنقل قول:
من 58 روزه که دارم از این تی وی در حد نهایت لذت میبرم :31: .
اون جایی که من ازش گرفتم متاسفانه تموم کرده . چند تا دیگه از بچه ها هم اتفاقا میخواستن و بهشون آدرس دادم .
ضمنا ببخشید که دید جواب دادم . 3 روز غیبت داشتم :11:
سپاس :10:
سلام دوستان
بالاخر V20 رو از نمايندگي خريدم البته 42V20R ساخت سنگاپور به قيمت1690 و سينماي خانگي PT875چند تا سوال داشتم؟
1- چگونه كاليبره ميشه؟
2- آيا آپديت ميشه؟
3- منو مخفي داره چگونه؟
4- مهمترين اينكه با دانگل وايرلس مختلف امتحان كردم نشناخت آيا با يد مخصوص خودش رو بخرم؟
و خلاصه تلويزيون خوبي شايد درخشندگيش در حد ال اي دي نيست ولي خيلي خوشم آمد در ضمن اصلا هيچ صداي فن ندارد.
به من قیمت 1850 دادن!نقل قول:
چرا اینقدر اختلاف داره؟
کسی سایت بانیان رو داره من لیست نمایندگی هاش رو ببینم؟
نه بابا من ديروز خريدم از جمهوري هموشون همين قيمت ميدادن البته 30 تومن بالاتر اين هم سايتش كه از نمايندگي بخرينقل قول:
کد:http://www.banian.com
مبارک باشه دوست عزیز.نقل قول:
من شیرازم,اینجا خیلی از مغازه ها اصلا اسم v20 به گوششون نخورده.
سلام عزیز مبارکت باشهنقل قول:
اگه میخوای کالیبرشو ببینی برو تو سایت سی نت کالیبره vt20/25 تقریبا مثل اینه
راستی من سامسونگ c7000 و بقل v20 دیدم تو فروشگاه صدا و سیما البته مخصوص کارمندای سازمانه ولی با همه نمایندگیا قرار داد داره و تقریبا همه مارکی میاره v20 روی مد داینامیک از c7000 برایتنسش بیشتره بقیه ال ای دیارو نمیدونم.
در مشهد هم هنوز یافت نمی شهنقل قول:
بدین طریق نمی دانم چرا در تلویزیون ایران در ایام جام جهانی شرکت بانیان تبلیغ تلویزیون 3D را می کرد!!!!
فکر نکنم با این حرکت لاک پشتی شرکت بانیان تا یک سال دیگه هم به بازار عرضه بشه!!!
شرکتهای رقیب در این مدت بازار را به دست خودشان می گیرند
ممنون:10:
دلیل اصلیش سفارش بالای v20 تو آمریکاس همین الان تو آمریکا توی فروشگاها پیدا نمیشه اینو من از یکی از فامیلامون که آمریکا زندگی میکنه آمار گرفتم واسه همین کمی بازار سیاه پیدا کرده دلیلشم اینه که ماهی 25 هزارتا بیشتر از vt20/25 تولید نمیشه که خیلی کمه.
نمايندگيش ميگفت مدل Vt20 نمياد توايران چون مشكل دارد!!!نقل قول: