ممنون عزیز .نقل قول:
امیدوارم این گوشی دیگه یکم حال بده و مثل ویواز با سیستم عاملش از خریدش پشیمونمون نکنه !:13:
در مورد باطری هم ما گفتیم مثل همیشه به توصیه های فروشنده گوش بدیم که اگه مشکلی پیش اومد خودش جوابگو باشه . :20:
ممنون عزیز .نقل قول:
امیدوارم این گوشی دیگه یکم حال بده و مثل ویواز با سیستم عاملش از خریدش پشیمونمون نکنه !:13:
در مورد باطری هم ما گفتیم مثل همیشه به توصیه های فروشنده گوش بدیم که اگه مشکلی پیش اومد خودش جوابگو باشه . :20:
مبارك باشه ايشالا باهاش حال كني :20:نقل قول:
چند گرفتي عزيز ؟
ممنون عزیز .نقل قول:
470 گرفتم .
دوستان عزیز چند سئوال :
اول اینکه ساعت گوشی رو از کجا تنظیم کنم ؟!
وقتی رو ساعت HomeScreen میزنم یه صفحه باز میشه که تنظیمات و تایمر و اینا رو زده .
اما جایی که بشه ساعت رو تنظیم کنم نداره .
ساعت تهران هم اشتباه زده .
الان ساعت جهانی که رو تهران تنظیمه رو 11:44 شب زده !
سئوال بعدی اینکه موقع تایپ کردن SMS ، وقتی یه حرف رو وارد میکنم ، به صورت اتوماتیک یه سری حروف میاره .
چطوری میتونم این قابلیت رو خاموش کنم ؟
سئوال بعدی اینکه چطوری میتونم ظاهر کیبورد رو واسه SMS نوشتن عوض کنم ؟
چند مدل کیبورد مجازی واسه تایپ کردن داره ؟
الان اگه اینو بخرم اندویید 2.2 داره یا 2.1 داره و باید خودم اپدیت کنم؟؟گوشی از فارسی پشتیبانی میکنه(تو اس ام اس و .....)؟؟؟
باید بدم کسی که گوشی رو ازش میگیریم روتش کنه؟؟؟
یکیش هم میگن این گوشی حافظه ی محدودی برا نصب نرم افزار داره ایا این با 2.2 حل میشه؟؟؟
یادآوری :
اون شارژ اولیه مال باطریهای Nickel-Cadmium هست. یعنی مثل باطری های قلمی و نه باطری موبایل که Li-ion هستند. حالا این کی میخواد تو کله فروشنده ها بره من نمیدونم!
تو کاتولوگ هیچ سازنده موبایلی نمیتونید پیدا کنید که جایی نوشته باشه 6 ساعت شارژ اولیه! ولی مثلا تو تلفنهای بیسیم پاناسونیک و .. که از باطری های قلمی یا نیمه قلمی استفاده میشه ، دقیقا ذکر شده که شارژ اولیه 6 ساعت و حداقل برای اولین بار باطری کامل دشارژ بشه و بعد مجدد شارژ کنید که برعکس در گوشیهای موبایل این خیلی خوب نیست! و برا همین هست که اکثر موبایلها با USB ( که شاید در مدت محدود و فقط برای انتقال فایل استفاده بشه ) هم شارژ میشن و هیچ موبایلی سر این شارژهای کوتاه براش مشکلی پیش نیومده تا حالا.
البته شما گوشی رو 100 ساعت هم که به شارژ بزنید بعد از اینکه باطریش شارژ شد ، دیگه شارژر کار نمیکنه و با دست زدن بهش میبینید که سرد شده.
سلام بچه ها.چند عدد سوال:1) از کجا بفهمم s-lcd هست یا amoled ؟ (یه مموری 4 روش هست تازه سامسونگ هم هست)2) چه جوری آپدیتش کنم؟ (با خود گوشی یا لینکش رو بگیرم؟) 2.1 هست3) بعد من یه بازی گرفتم کجــــــــــا بریزمش؟؟4) راستی اینی که من خریدم همش توش چیزای عربی پیدا میشه ، مثلا دفترچه هاش عربیه،تو منوش دیکشنری با تقویم عربی داره،قرآن داره. بعد از آپ اینا میره؟؟5) فایل منیجرش کـو؟؟بقیه هم دره که وقتی یادم اومد میام.
اگه AMOLED باشه پشت جعبه تو قسمت Display بعد از 3.7inch عبارت AMOLED رو درج میکنه .نقل قول:
1) از کجا بفهمم s-lcd هست یا amoled ؟
اگه ورژن 2.2. باشه فک نکنم نیازی به آپدیت باشه .نقل قول:
) چه جوری آپدیتش کنم؟
چیزی ننوشته. حالا چه فرقی دارند این دو تا؟؟؟نقل قول:
اگه AMOLED باشه پشت جعبه تو قسمت Display بعد از 3.7inch عبارت AMOLED رو درج میکنه .
نوشتم که 2.1 هست برادر من.نقل قول:
اگه ورژن 2.2. باشه فک نکنم نیازی به آپدیت باشه .
بچه ها تایوانی بود 500 چوق ولی چینی 480 دیگه من همون چینی رو گرفتم.فرقی که نداره؟
اقا یکی هم به مت جواب بده دیگههههههنقل قول:
حالا یه سوالم دارم
احتمال دلره که وقتی 2.3 اومد اپدیتش برا دیزایر هم بیاد؟؟؟