امروز از ImgBurn_2.5.8.0 استفاده کردم و به صورت 97% رایت کردم اما وقتی توی دستگاه گذاشتم زد که دیسک قابل خوندن نیست
ممکنه بخاطر اینکه بک اپ بازی pes نسخه ntsc بوده این ارور زو زده باشه؟
Printable View
امروز از ImgBurn_2.5.8.0 استفاده کردم و به صورت 97% رایت کردم اما وقتی توی دستگاه گذاشتم زد که دیسک قابل خوندن نیست
ممکنه بخاطر اینکه بک اپ بازی pes نسخه ntsc بوده این ارور زو زده باشه؟
کسی نیست کمک کنه؟
حاج حسین با مدل
Hp 1260 t شدنی هست ؟
اقا خواهشا یک سوال من رایترم pioneer td 11 rs هست و تست کردم قابلیت برنر مکس داره ولی من الان نمدونم چ طوری باید تشخیص بدم فایل فلش این رایتر کدومه؟Lite-On :
iHAS124B
iHAS224B
iHAS324B
iHAS424B
iHAS524B
iHAS624B
خیلی ممنو میشم یه راه کامل برا رایت بازی های xbox و یکی برام بزاره مثلا من یه بازی دو دیسک رو که دانلود کردم چجوری رایت کنم ممنون
یه راهنمایی می خوام
می شه مثلا از بازی که می خریم و به روش برنر مکس راست شده یه ایمیج گرفت و اون رو به همون روش برنر مکس رایت کرد یا نه حتما باید ایزو بازی باشه
آقای مدیر لطفا پست قبلی من رو نمایش بدید از دیشب تا الان تائید نشده ؟
بسلام دوستان من یه سوال دارم -بازی ایکس باکس نسخه 97 درصد همون برنرمکسه ؟ یا معمولیه ؟ یعنی 97 درصد بگیرم و نصب کنم میتونم از رو هارد بازی کنم یا اررو میده ؟ ؟
وقتی ایمیج میگیرید بازی با پسوند iso ذخیره میشه. بله میشه.نقل قول:
100% برنر مکسه 97% ترانکیت.نقل قول:
یه روشی هست که میشه بازی های 97% رو از روی هارد بازی کرد ولی دقیقا نمیدونم چطوریه، توی انجمن یه آموزش براش هست.
Sent from my HTC One using Tapatalk
بعضی بازی ها باید برنرمکس باشن تا بتونید بازی کنید. اکثر بازی های جدید اینطوره.نقل قول:
خیر نمیشه.نقل قول:
هیچکدوم اینا نیست. اینایی که نوشتید مدل های مختلف برند لایتآن هستش.نقل قول:
صفحه ی اول و پست های دو صفحه گذشته رو بخونید.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk