من این مدل رو تو ایران ندیدم ، اگه بود همین 500 دلار رو اینجا میدادن 900 تومن!نقل قول:
آره مشخصاتشم پایینه
ولی همین 37lh500 رو هم من تو یه سایت خارجی 550 دلار دیدم
Printable View
من این مدل رو تو ایران ندیدم ، اگه بود همین 500 دلار رو اینجا میدادن 900 تومن!نقل قول:
آره مشخصاتشم پایینه
ولی همین 37lh500 رو هم من تو یه سایت خارجی 550 دلار دیدم
تو سقز شاب زده گیرنده LH5000 دیجیتال هم داره آیا درسته؟ اصلا این اروپایی همون LH500 هستش؟ و قیمت 37و 42 گلدیران و در بانه چقدر است؟
با سلام بر دوستان
من خودم 37lh500 دارم/بدی نیست/من پلی3 و xbox360 بش وصله/
تصویر خوبه/فریم کم نمی یاره/رنگها خوب هست/مشکل مشکی :5:ای کمی تو چش میزنه
اما جالب اینجاست که کیفیت تصویر lh700 به نظر بهتر میاد؟با اینکه مشخصاتش پاینتره/
.:20:
با سلام بر دوستان
اما جالب اینجاست که کیفیت تصویر lh700 به نظر بهتر میاد؟با اینکه مشخصاتش پاینتره/
این نشان دهنده این است که شما درست تنظیم نکرده اید من این lcdها را درفروشگاه با یک تنظیم کنار هم قرار دادم lh500 بهتره.نقل قول:
نقل قول:
به صورت کامل نه! نمیشه گفت مدل اروپایی lh500 . چون در هر کشوری مشخصاتشون مثل کنتراست و ... می تونه متفاوت باشه.
این که ----T داشته باشه ...بله.
و حتی ممکنه از طریق USB فایل های HD را نیز پخش کند.
باید مشخصات کاملش رو از همون سایت بگیری... و در Net و سایت های دیگر مقایسه کنی
از کجا و با چه قیمتی تهیه کردید؟ سوال دیگه در پخش تصاویر سریع مثل فوتبال چطوره؟ مثل مدلهای سامسونگ جزئیات در حرکات سریع از بین میره و با توقف بازی جزئیات (مثلا صورت بازیکنها و چمن) بر میگرده؟نقل قول:
من هم موقع خرید وقتی به نمایندگی الجی رفته بودم با این موضوع روبرو شدم و در نهایت lh700 انتخاب کردم و از خریدم راضی هستم اگه یه روز دوباره بخوام LCD عوض کنم همین الجی مدل بالاترشو میگیریم البته تا اون روز خدا میدونه چه تکنولوژی جدیدتری بیاد .نقل قول:
:31:
بچه ها LH700 بهتر هست یا SL800 ?
من رفتم از نزدیک که دیدم LH700 از SL800 یکم بهتر بود jتصویرش با اینکه هم امکاناتش کمتر بود هم قیمتش
کلا بهتره یا به خاطر تنظیماتش هست ؟
من قیافه SL800 رو خیلی پسندیدم کاملا شبیه SL900 بدون قاب که این همه توی تلویزیون تبلیغش رو می کنه هست
اخر LH700 بگیرم یا SL800 ?