نقل قول:
:21::21::21::21: نه منم دلم مي سوزه :41:
Printable View
نقل قول:
:21::21::21::21: نه منم دلم مي سوزه :41:
كسي نيست بهم بگه یالاخره صبر کنم یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
والا دوست عزيز منم ديروز رفتم مخابرات گفت هنوز راه نيفتاده.نقل قول:
معلوم نيست كي راه بيفته.
من يه چند وقتي صبر ميكنم. اگه تا قبل از عيد راه افتاد ميرم ميگيرم، اگه نه كه از همين شركت هاي خصوصي ميگيرم
اگر عجله نداري 1ماه ديگه صبر كن ببين چي ميشه. اگه راه نيفتاد فعلا برو يك يا دو ماه از شركت خصوصي بخر تا وقتي راه افتاد ميري عوضش ميكني
نقل قول:
شما چرا از شاتل یا صبانت سرویس نمیگیری
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
هیچ مشکلی نداره همه از یک استاندارد استفاده میکنندنقل قول:
نقل قول:
شما چرا از شاتل یا صبانت سرویس نمیگیری
چون هم گرونه و هم محدوديت دانلود داره.
من ميخوام فقط دانلود كنم بصورت شبانه روزي :31:
درضمن اون دوتا شركت هم تو منطقه ما سرويس نميدن
مال ما هم بعد از حدود 1 هفته وصل شد.
مرکز مخابراتی شهید تندگویان - تهران - مجیدیه شمالی.
downstream روی 128 و upstream روی 32 تنظیم شده.
من قبلا از سپنتا سرویس می گرفتم ولی حالا از مخابرات.
دمش گرم مخابرات 10 تومن کجا 30 تومن کجـــــــــــــــــــا !!!
دوستان اگه نیاز به راهنمایی برای تنظیمات مودم دارن اعلام بفرمایید تا به صورت تصویری آموزشش رو قرار بدم.
مودم خودم هم اینه: D-Link
منظورت کدوم 60000 نفره؟نقل قول:
منظورش شرکتهای خصوصی هست.
توی تابناک و ایتنا خوندم که مخابرات که بیاد چون شرکتهای خصوصی به خاطر هزینه های بالایی که مخابرات بهشون تحمیل میکنه از جمله پهنای باند و غیره توان رقابت با غولی مثل مخابرات رو ندارند ورشکست میشن و 60000 نفر که به صورت مستقیم و غیره مستقیم در این زمینه براشون ایجاد شغل شده بیکار میشن و حدود 300 میلیارد تومن هم سرمایه بر باد میره و دیگه کسی در زمینه آی تی تو این مملکت سرمایه گذاری نمیکنه و ...نقل قول:
در ضمن مطمئن باشید کاربرا که زیاد شن مخابرات نمیتونه کیفیت بالایی ارائه بده الانم که گفتن ضریبش 1 به 6 به بالاس.
بهتر بود مخابرات پهنای باند رو برای شرکتهای pap ارزون میکرد و راه رو براشون صافتر میکرد تا همه نفع ببرند.
دوستان نحوه تنظيم كردن مودم براي استفاده از سرويس ADSL مخابرات در پست اول قرار گرفت لطفا براي كانفيگ كردن مودم به اين پست مراجعه كنيد.