در بازی نمکسیا به اتحاد MACABRE تازه تاسیس بپیوندید این اتحاد در آینده یکی از اتحاد های قوی خواهد بود.
این اتحاد توسط Spatial mohsen اداره میشه
سیاست این اتحاد جنگ و تسخیر تمام کرات است.
Printable View
در بازی نمکسیا به اتحاد MACABRE تازه تاسیس بپیوندید این اتحاد در آینده یکی از اتحاد های قوی خواهد بود.
این اتحاد توسط Spatial mohsen اداره میشه
سیاست این اتحاد جنگ و تسخیر تمام کرات است.
شما هم اضافه شدی به لیست .نقل قول:
ریسورس نمیشه فرستاد . فقط و فقط ضایعات . حالا اگه ساختمان بازیافت داری من در خدمتم .
منم شامل این جدید الورود ها می شم :31: ضمنا 1300 اعتبارم گرفتم :21: حالا چی کار کنم !!نقل قول:
دارم فقط ساختمان های منابع را می برم بالا
1- پریمیوم 3 ماهه فعال کن .
2- از ویژگی ها "سازنده" - "معدنچی" - "اقتصاد دان" فعال کن . (بعد از بالا رفتن درآمد منابع "سازنده" رو بردار "دانشمند" بذار .
3- بیمه کهکشانی 30 روزه فعال کن .
4- تا وقتی در آمد منابعت (فلز+کریستال) کمتراز 10000 تاست (در ساعت) از خرید منابع استفاده نکن .
5- اینقدر هم کرم نریز ... در غیر اینصورت خودم کلیرت میکنم .
من می خواهم به شما برسم بریم همشون را سرویس کنیم :31: البته یکم اشتباه تایپی شد هنوز نخریدم انشاالله قسمت بشه فردا می رم حساب شتاب باز کنم تا بتونم بخرم !!نقل قول:
ضمنا الان یکی بهم حمله کرد از منابعم کم می شه ؟؟!! کلا یکی بهم حمله کرد چی می شه ؟
=================
ولی انگار بازی نکنم بهتره چون انتها نداره و رفته رفته اعتیاد می یاره و وقت گیره !!! ترم بعد آخرین ترممه و 5 واحد عملی دارم + 2 تا پروژه :41:
لامصب سیستم شتاب داره آدم وسوسه میشه پریمیوم بخره.نه که همیشه محروم بودیم از خریدن پریمیوم تو بازیهای آنلاین الان همش میخوام بخرم ولی فعلا واسه این پول خرج نمیکنم ببینم چی میشه.
کاش همه بازیها شتاب رو قبول میکرد.
تخر هادی ارزش نداره !
حداقل تو این وردش واقعا نمیشه کاری کرد . نمیدونم به شما ها هم جمله میشه یا نه ولی من فهمیدم اعضای اتحاد spaceguard یه مشت عقده ای هستن . بعد یکیشون تو پروفایلش نوشته با هر کی میجنگی اکانت حذف میکنه ! خب معلومه وقتی رنک 1 تا 10 با اون امتیازات نجومیشون بریزن سرت اکانت پاک کردن هم داره . خدایی من خیلی پر رو ام که تا الان دارم بازی میکنم .
از بین 15 نفر اول 10 نفرشون با همن خب کافیه یکی رو مشخص کنن ! طرف هر چقدر هم قدرت داشته باشه نمیتونه کاری کنه حالا بماند که همه از اینا ضعیفترن .
خودم خسته شدم اینقدر نق زدم :دی
پس مثل وست محدودیت نداره ؟ مثلا رنک 1 می تونه بیاد یک تازه وارد که امتیازش بیشتر از 500 هست را بکشه ؟ ( اگه اینطور باشه که اصلا ارزش نداره الان بازی کنی !! )
سعید بگیر مثل بچه خوب بازیتو بکن دیگه...:دی
اقا هادی یه فکری به حال ما کننقل قول:
میخوام متحد بشم
معلومه دیگهنقل قول:
نژادتون رو هم بگید لطفا
کنفدراسیون
ببخشید کدوم لیست؟ لیست دوستان؟نقل قول:
شما هم اضافه شدی به لیست .
راستی معدن کریستال توی گزینه هام ندارم
چطوری کریستال بدست بیارم
بوسیله ی بازیافت؟